Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pominięta

Zaproszenie na ślub z osobą towarzyszącą zostałam pominięta

Polecane posty

Gość pominięta
A jeśli chodzi o listę kto ma być na weselu no to tak wyglądało że przyszli teście ustalali swoją listę gości, jej rodzice swoją, a młodzi swoją czyli znajomi itp. i później wszystko złączyli w jedno wyszło 150 pare osób.

Gość pominięta
Jestem ciekawa tego ślubu, a najbardziej czy czasami nie wpadli.

Gość pominięta
Po co by taki szybki ślub jakby w ciąży nie była.

Gość gość
Bo się kochają.

Gość gość
a propos zaproszeń :D Moja przyjaciółka od własnej siostry na komunię do syna dostała takie zaproszenie: bla, bla, bla "Sz.P. Magdalenę Kowalską z Jurkiem" :D hahahahaha to dopiero siara xD Jakby z psem miała przyjść a nie z narzeczonym :D

Gość gość
no wlasnie, zeby ominac takie "kwiatki" pisze sie z os towarzyszaca :P

Gość pominięta
Przecież i tak będe na tym weselu.

Gość gość
no dobra, ale tłumacze ci ze napewno zadne jej kolezanki nie decydowaly o tym, jak beda wygladac zaproszenia, czyli czy bedzie wymieniona z nazwiska czy okreslona jako osoba towarzyszaca. wiec jak sama napisalas- odpowiedzialni sa za to albo panstwo mlodzi albo rodzice jednej ze stron, ale w to watpie raczej. wiec chcac nie chcac wniosek taki, ze pewnei pani mloda celowa kazala tak napisac na waszym zaproszeniu.

Gość gość
ze dziewczyna mojego szwagra bedzie na naszym weselu tez bylo wiadomo, a i tak napisalam mu w zaproszeniu "z osoba towarzyszaca" bo jej nie lubie.

Gość pominięta
Jak będą wyglądać to.pewnie oni ustalali.

Gość gość
pewnie Cie nie lubią, proste i logiczne a z tego co widać chyba jesteś mało sympatyczna i strasznie wścibska. może licza że brat zmądrzeje i puści cię kantem:P

Gość gość
Wiesz ja dostałam zaproszenie na ślub w maju .Bylam 3 lata w związku i siostra wpisala imie i nazwisko mojego partnera .Slub byl w lipcu a początkiem czerwca on mnie zostawil.Tak ze maja racje.

Gość pominięta
Ale 4 lata to długo. Ja jestem w tej rOdzinie dłużej od niej. Pamiętam jak przyszli pierwszy raz. Imieniny przyszłego teścia przyprowadził ją równy rok temu. Wszyscy byli nią zachwyceni jak nie wiem co. Oświadczył jej się w marcu i na święta dopiero oficjalnie ogłosili całej rodzinie, a w lipcu oświadczyli że będzie ślub w styczniu. jestem pewna, że jest w ciąży

Gość pominięta
Jesteśmy ze sobą 4,lata oni tylko 1,5 roku. My się znany lepiej od nich. Jestem pewna ze będzie dziecko bo przecież po co tak szybko, po co ślub w zimie.

Gość gość
a coz cie to tak obchodzi?? po co się tak wpieprzasz? ja bardziej polubili i zaakceptowali bo widocznie jest normalniejsza, a nawet jeśli w ciąży jest to co?? okropna dziewucha z ciebie.... daj im życ i nie truj tyle

Gość pominięta
te cztery tysiące mi się bardziej należą bo znamy się dłużej od młodych

Gość pominięta
Teściowa nie była by zadowolona jakby ona w ciąży była przed ślubem. Treść ma luźniejsze poglądy na seks przed ślubem. Lizus z niej okropny. Ona przed każdą imprezą siedzi u naszych przyszłych teściów i pomaga teściowej w przygotowaniach

Gość pominięta
18.24 podszywie nie chodzi mi o te 4 tysiące

Gość gość
He he. Ja zareczylam sie w marcu a slub bralam w lipcu tego samego roku. Dziecko urodzilam w maju dwa lata po slubie a nawiedzone dewoty takie jak ty dalej gadaja ze slub byl tak szybko bo marta w ciazy byla.... i pewnie chodzilam w yej ciazy 2 lata

Gość pominięta
To z jakich innych powodów brali.by tak szybko ślub ?

Gość gość
Pewnie z takich aamych powodow jak ja. Moze sie kochaja dewoto jedna?

Gość pominięta
Nawet się dobrze nie znajdą.

Gość pominięta
On byl z jedną laską długo rozchodził się z nią, schodził. A teraz nagle ślub z inną

Gość gość
A teraz szczerze. Noe znudzily ci sie jeszcze te prowokacje? Przeciez to ty dzieciaku pisalas o szefie i jego narzeczonej pozniej o narzeczonym kuzynki prawniku pozniej o bylym na cmentarzu. Wez sie za cos ciekawego do roboty.

Gość gość
"Wszyscy byli nią zachwyceni jak nie wiem co." -no i wszystko jasne, nie mozesz tego przezyc ze ja lubia