Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bambaryła9129

Senny problem u dziecka

Polecane posty

Gość bambaryła9129

córka ma 11 miesięcy,odkąd nastąpiła zmiana czasu to mam problem z porami snu u niej, przed zmianą czasu spałą dwa razy w dzień ok 9-10 rano i potem ok 15-16,jesli chodzi o dlugosc było bardzo roznie raz spala po 30-40 min, czasem po 1-1,5 a jak żeby szly to dluzej teraz zasypia ok 11 i popołudniu jak ja uspie ok.16-17(czasem 15) z tym ze tutaj jest problem, tydzień temu jak zasnela o 16.15 tak spala do rana, potem kilka razy wstawala normalnie,ale zazwyczaj później była bardzo marudna do wieczora,wrecz placzliwa, no a dzisiaj nie udało się mojej mamie ja uspic przed 16 i usnela o 16.45 i caly czas spi Teoretycznie wg zmiany czasu powinna zarówno w południe jak i popołudniu chodzic spac o jakas godzine wcześniej a ona chodzi o godzine później i przez to,ze na dworze jest już wcześnie ciemno to zahacza o sen nocny. Boje się,ze calkiem jej się poprzestawia i będzie spac do 3-4 rano albo nawet jeśli i nie to ze będzie spac za długo. Nie wiem czy zrozumieliście co napisałam,przez to ze jej się poprzestawiało odpadnie jej jeden posiłek a mleko będę musiala dawac jej na spiocha. Ma ktoś podobny problem z prawie rocznym dzieckiem??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować