Gość gość Napisano Listopad 4, 2013 Słuchajcie mam problem właśnie z bólem paznokci pod akrylem dziś rano miałam robione paznokcie na szablonie akrylem french...wszystko bylo ok dopoki nie mialam pilowanych paznokci juz po uformowaniu itp chodzilo o to by byly krótsze bo Pani zrobiłam je ciut za długie...wyszlam z salonu wszystko było ok a teraz nie moge niektórych palcy nawet dotknać strasznie boli i zastanawiam się czy to kewstia tego że paznokieć jest osłabiony bo był "poszarpany" w lewo w prawo podczas tego pilowania czy stało się coś jeszcze????? to jest taki dziwny ból..jak by go Wam opisać....jak naciskam od góry płykę to boli i jak naciskam biały french od frontu to też boli i jak z boku też ale nie we wszystkich palcach bolą mnie te palce w których babaeczka po wydłueniu na szablonie sciaksała je po bokach by sorygowac ksztal ale one byly wtedy jeszcze miekkie nie zastygniete..sama nie wiem blagam was poradzcie cos.. aha i jeszcze moge powiedziec ze to plusuje...;/ co ja mam zrobic? przeczekac?czy ściągać?:confus ed: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach