Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

dziwny ból pod założonym akrylem

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam problem właśnie z bólem paznokci pod akrylem dziś rano miałam robione paznokcie na szablonie akrylem french...wszystko bylo ok dopoki nie mialam pilowanych paznokci juz po uformowaniu itp chodzilo o to by byly krótsze bo Pani zrobiłam je ciut za długie...wyszlam z salonu wszystko było ok a teraz nie moge niektórych palcy nawet dotknać strasznie boli i zastanawiam się czy to kewstia tego że paznokieć jest osłabiony bo był "poszarpany" w lewo w prawo podczas tego pilowania czy stało się coś jeszcze????? to jest taki dziwny ból..jak by go Wam opisać....jak naciskam od góry płykę to boli i jak naciskam biały french od frontu to też boli i jak z boku też ale nie we wszystkich palcach bolą mnie te palce w których babaeczka po wydłueniu na szablonie sciaksała je po bokach by sorygowac ksztal ale one byly wtedy jeszcze miekkie nie zastygniete..sama nie wiem blagam was poradzcie cos.. aha i jeszcze moge powiedziec ze to plusuje...;/ co ja mam zrobic? przeczekac?czy ściągać?:confus ed:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować