Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem biedna kto z was też pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Nie stac mnie na prawo jazdy nie mowiac juz o samochodzie i jego utrzymaniu, w domu nie mam telewizora LED, tylko stare pudło, nie mam drogich ciuchów, wszystko z sieciowek na wyprzedażach albo z ciucholandów, nigdy nie bylam na wakacjach nawet nad bałtykiem, o czyms takim jak egipt, włochy czy tunezja moge pomarzyc, moje mieszkanie przypomina to z serialu Swiat wedglug kiepskich, z tymze u mnie nie ma w ogole alkholu, nigdy nie bralismy zadnych kredytów, na fryzjera tez mnie nie stac, chodze tam gdy musze, wygladam biednie, moja samoocena jest bardzo niska, mam 23 lata i nie wiem czy kiedys to sie zmieni :(

Oj tam, trzeba cos robić ze swoim życiem, znajdziesz pracę, będzie Cie stać na drobne przyjemności :)

Gość gość
Ja tez mam 23 lata i tak samo jak ty! :(

Gość hejkaaaa
tez tak mialam:) dzis stac mnie na wszytsko, a Tunezja i Egipt to najtansze z wczasow na jakich bylam, Teraz stac mnie na Jamaike, Meksyk, Indie, Dubai itp:) glowa do gory, zycie jest nieprzewidywalne

Gość gość
a masz jakis zawód? pracujesz? Akurat w lumpeksie mozna sie fajnie ubrac i mieszkanie tez ozdobic ( sa tam kapy, firanki, obrusy na wage, jak to zestawisz kolorystycznie, bedzie ok.

Gość gość
Skończ studia (jak można nigdy nie być nad bałtykiem)

Gość hejkaaaa
mozna, bo ja nie bylam NIGDY do dzis:) teraz latam na wczasy gdzie indziej:):):) ale kiedys nie stac mnie bylo nawet na Baltyk, wiec uwierz mozna:)

Gość gość
Niech skończy studia

Gość gość
Już do tego przywykłem, że plebs się zawsze żali, ale musisz to robić publicznie?, nie możesz np. zamknąć się w swoim pokoju i płakać? Rusz głową to nie boli, jest tyle możliwości, ulica, kreskówki, lala do towarzystwa. Co za ludzie?!!

Gość gość
Skończ studia

Gość gość
Głupi plebs tylko się użala nad sobą

Gość gość
A co robisz żeby wyjść z tej biedy?

Gość chyba jestem zlym czlowiekiem
co wy macie z tymi studiami? one teraz pracy nie daja i nie gwarantuja lepszego zycia. Autorko ja tez wychowalam sie w biednej rodzinie, nad baltykiem bylam pierwszy raz w tym roku, a w chwili obecnej zarabiam bardzo dobrze i latam za granice. Glowa do gory :)

Gość gość
No mi jakoś bardzo dobrą pracę dały

Gość gość
Studia pracy nie gwarantują, ale jak wszyscy studiują jeden kierunek i chcą np zarządzać to wiadomo, że będzie z tym problem, bo liczba etatów jest ograniczona.

Gość gość
Ją zrobiłem 2 kierunki (ekonometria i informatyka/zarządzanie) i mam bardzo dobrą pracę