Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taki mały problem

Polecane posty

Gość gość

Mam 32 lata, poznałam faceta, dogadujemy się ze sobą bardzo dobrze ale jest jeden problem. On mi się nie podoba wizualnie. Ma poprostu taką kobiecą budowę ciała: biodra jak u kobiety, wąskie ramiona, brzuszek. A ja jednak jestem dość atrakcyjna i zawsze marzyłam o facecie z szerokimi barami, wąską pupą. Może pomyślicie, że jestem pusta, ale co na to poradzę. Niestety mam już swoje lata i obawiam się, że mogę już nie poznać takiego faceta jakbym chciała, który by mi się podobał zarówno z wyglądu, jak i charakteru. A ten jest na prawdę spoko, fajny gościu, dobry przyjaciel, zawsze można na niego liczyć. On ma 34 lata. Poradźcie mi co robić, być z nim mimo tego, że nie do końca podoba mi się z wyglądu (co nie znaczy że nie pociąga mnie seksualnie, bo jeśli chodzi o te sprawy to jest dobrze), czy jednak zakończyć tą znajomość.

Gość gość
o k***a :O

Gość właścicielka mieszkania
o fuuuuuuuuuuuuuuu p********z sie z facetem który ci sie nie podoba?? to małżeńska prostytucja czy juz k******o?

Gość gość
no to co ty k***a myslisz ze facet to towar w sklepie ktory mozesz sobie wybrac jaki chcesz ?

Gość gość
Zakończyć znajomość teraz, bo to, że się skończy to tylko kwestia czasu. Natury się nie oszuka

Gość hermionaona
weźmiesz z nim ślub, spłodzisz dziecko a za rok pojawi się ten Twój książę. I co zrobisz? Zostawisz faceta który Ci się nie podoba?

Gość gość
Zaciągnij na siłownię to i szerokie bary i wąską du-pę będzie miał.

Zastanów się czy chcesz do końca życia budzić się obok niego. Raczej poszukaj kogoś innego.