Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasek maluuutkii

Jak długo trzeba cwiczyc by schudnac i UJEDRNIC CIALO

Polecane posty

Gość Grubasek maluuutkii

Właściwie nie jestem bardzo gruba. Trochę mi się przytyło, chciała bym zgubic jakieś 5 kg. Bardzo się tego wstydze i marze by wygladac jak kiedys :( Przeszłam na diete ale to i tak połowa sukcesu. Chce bardzo zaczac cwiczyc, ale nie mam na to czasu, chce cwiczyc w domu, moze jakies 20 minut dziennie. Czy to przyniesie efekt? Chce aby mnie ktoś zmotywował, tym, że naprawdę warto cwiczyc w domu, że wcale nie trzeba chodzic na siłownie. BŁAGAM ZMOTYWUJCIE MNIE!!!

Dobrze jest też pochodzić regularnie do sauny tak 2 razy w tygodniu po 3 godzinki lub raz w tygodniu na 5 do 6 godzin. W dwa miesiące powinnaś zrzucić te 5kg

Gość mordak
20 minut hyjm 20 brzuszków w 1 minute z 20 pompek w 5 minut 20 przysiadów w 5 minut a to ty masz czasu a czasu

Gość gość
Przy 20 minutach dzienie to ze 3-4 miesiące. jak chcesz schudnąć to trzeba te 1,5-2h dziennie sie ruszać.

Gość gość
to jak szybko schudniesz zalezy od twojego metabolizmu, stylu zycia, ilosci tkanki tłuszczowej, diety itd. ja kiedys tez przytyłam około 4kg i nie chcialo mi sie odchudzac, jednak zaczełam wymagający etap w moim zyciu, nauka, praca, duzo stresu i sama w kilka miesiecy bez zadnej diety zrzuciłam około 7 kg ;) mysle ze najlepszy sport to gimnastyka i pływanie

Gość gość
jakbyś miała 2 godziny aerobów dziennie to w miesiąc da radę zrzucić.

Gość Grubasek maluuutkii
dzieki za odpowiedzi :D ale ja nie mam kiedy chodzic na basen, w ciągu dnia praca niestety siedząca, a potem szkoła do samego wieczora 3 razy w tygodniu. Więc mogła bym w domu cwiczyc. Czyli gdzieś 40 minut dziennie? A jakie cwiczenia polecacie? Zwykłe brzuszki, przysiady itp? mogą byc? Kompletnie się na tym nie znam

Gość gość
brzuszki itp to jedynie na ujędrnienie. nie chudnie się od tego. może nording walking spróbuj? podobne dobre, a moz eznajdziesz pół godz dziennie zeby pochodzic

Gość gość
Ja zrzuciłam 5 kg trzy dni :) Zaznaczam, że nie dzięki ćwiczeniom, a przez silny stres .... Boję się, że znów mnie coś takiego spotka, a jeszcze nie odrobiłam tych straconych 5 a nawet 7 kg.

Gość Grubasek maluuutkii
dodaliście mi otuchy :D no dobrze, chociazby na ujędrnienie brzucha, to ile dziennie brzuszków mam zrobic? czy jest jakaś ilosc którą musze wykonac? czy raczej czas jest wazny?

Gość gość
nikt ci nie odpowie bo nikt nie zna twojego organizmu. najlepiej jak z kazdym dniem bedziesz robic coraz wiecej brzuszków. ja jak kiedys chciałam ujedrnic ciało zaczynałam od 50 a po kilku dniach robiłam 500. i do tego 6 weidera. mi pomoglo i miałam bardzo fajny brzuszek na plaze

Gość gość
ale zaznaczam ze sie nie odchudzałam bo jestem szupła waze 43 kg przy wzroscie 162, cwiczyłam tylko po to zeby sie ujędrnic

Gość gość
Do tej osoby co straciła 5kg w 3 dni: Nie schudłaś tylko co najnyżej się odwodniłaś. Żeby schudnąc trwale 5kg trzeba mieć deficyt energetyczny około 35 000 kcal, resztę dopowiedz sobie sama. Fizyki nie oszukasz.

Gość gość
up prawda, odwodniła sie i oczyściła jelita do pustki, na pewno nie schudła z tkanki tłuszczowej.