Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Co Was odrzuca w wyglądzie mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
miód w uszach, niestety to nagminne, że faceci mają brudne uszy:(

Gość gość
Kolczyki

Gość gość
taaa a potem i tak co druga z was ma takiego i wielce zakochana

Gość gość
obrzydzaja mnie ukosne oczy,waskie, male oczy, czarne oczy, czarne wlosy, wasiki w jakiejkolwiek formie, kozia brodka, blada skora, wrecz biala, wystajace kosci szczegolnie policzkowe, wysokie czolo,zakola,za duze usta, nos zadarty do gory albo zagiety w haczyk

Gość gość
zakrzywiony i niemyty kindybał

Gość gość
"- Rozumiem, że jesteś gejem i szukasz wydepilowanego, anorektycznego geja? Facet z całkowicie wygolonym owłosieniem łonowym, to c***a, albo aktor p***" Rozumiem, że masz wielki problem z zaakceptowaniem faktu, że są różne gusta? Ech, uroki kafe :)

Gość gość
wielki tyłek i biodra szerokie sa okropne u faceta bleeeeee :D a tfu ! ale włosy na ciele mnie nie brzydza, lubie jak facet ma włosy na brzuchu, czarne, na klacie bardziej brzydzę się wydepilowanego moj facet ma wlosy na brzuchu, jak chodzi w dżinsach to mu widać nad spodniami, to mega seksi mrauuuu :)

Gość gość
pot,brudne pazury,wielki bebzol jak u prosiaka,rudzi o bleeeeeeee,ulizane takie ,,pedałki,,kolczyki w roznych miejscach,male dłonie,małe penisy,obwisłe tyłki i do tego blade o fuj...zarost jak u małpy

Gość gość
wielki bebech, łysina albo duże zakola, niski wzrost, zębiska sczarniałe od papierochów, krzywe nogi, tłusta szeroka dupa, dłubanie w nosie i bekanie

Gość gość
albo pierdzenie przy lasce bleee

Gość gość
- wystające włosy z nosa - chuda sylwetka - chude ręce - nadwaga, widoczny brzuszek, cycki - widoczny kamień na zębach - huba na piętach -długie paznokcie u rąk i nóg- -czerwone, spracowane łąpy i paznokcie zarośnięte skórami - brud w uszach - zapaszek z penisa - łysiejący facet z taką małą kępką włosów nad czołem (tzn. cipka:)) -odrośnięte, tłuste włosy -wągry i syfy

Gość gość
a co to jest "zapaszek z penisa" bo ja nie wiem

Gość gość
dziewiczy wąsik capia bródka łysienie plackowate bebzon i nogi kije otyłość brak owłosienia na klacie odrzuca mnie, ma być busz :D żółte długie pazury u stóp czarne pazury u dłoni wygolony do zera kootas odrzuca mnie, musi być trochę włosów piskliwy głosik brak zębów pot długie włosy ogólnie obrzydzają mnie metalowcy i punkowcy ubieranie się jak pedałki kolczyki mała obwisła dupa

Gość gość
podkoszulek na naramkach, wycieraczka na klacie, serek na kindybale

Gość kafe team
'huba na piętach' :D))))

Tak z ciekawości zapytam. Co wy macie z tymi małymi / wielkimi dłoniami? Dłonie chyba powinny być proporcjonalne do budowy? Chudy i niski facet z łapami jak bochny chleba wyglądałby jak małpa. Z resztą po co facetowi wielkie dłonie? Zamiast łopaty? :D

Gość gość
ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha ,,huba,,ahhaha:D

Gość gość
Brudne paznokcie,zaniedbane zęby,zbytnio lalusiowaty lub na przeciwnym biegunie przesadnie atletyczny(tzw kark).Widzę że wiele dziewczyn zarost intymny u faceta uważa za obrzydliwy-ja mam przeciwnie,lubię go i linię... od pępka w dól bardzo mnie podkręca:):P

Gość gość
Lysina Brudne paznokcie Pot Smród w gaciach Zolte żeby Brudne uszy Niski wzrost -ponizej 1m 78 Niedowaga - kobieca sylwetka Wąsy Ubiór typu hip hop owiec Krosty czarne na gebie i ciele Otylosc Zbyt mocne owlosienie

Gość gość
pazury brudne i poobgryzane,ale nie mam nic przeciwko Brudnym paznokciom jeśli facet wykonuje taki rodzaj pracy że zwyczajnie inaczej nie będzie mial chyba że ma urlop:)i zaniedbane zęby,fu. To tyle co na pierwsze wrażenie może mieć wpływ:)

Gość gość
nadwaga, małe stopy, małe kobiece dłonie, niski wzrost tj. mniej niż 180cm

Gość gość
Łysa glaca (ale nie że łysa, bo mu włosy wypadły, tylko ścięty na zero) Anorektyczność (mam takiego kumpla jednego, co ma lepsze wcięcie w talii niż ja, masakra) Atletyczność (w sensie przesadnej, taki bez szyi, same mięśnie) Wydepilowana klata i miejsca intymne Zaniedbane zęby (o ich braku nawet nie wspominam) Otyłość Zaniedbane paznokcie. cała reszta jakoś mi nie przeszkadza, wzrost, wielkość dłoni, kolor oczu czy włosów, to coś na co nie ma się wpływu i nie mam z tym problemu...

Gość gość
opryszczka na ustach i narządach płciowych :O

Gość gość
duży tyłek

Gość gość
twarz gremlina

Gość gość
o co chodzi z małymi dłoniami? Wielkie dlonie to maja chłopi i robole - chamstwo wam imponuje ? :P

Gość gość
grubasy są obleśne, od razu u mnie nie mają startu. Przede wszystkim z******ta sylwetka to jest to co przyciąga Panie. Więc spadać na siłownie. Obrzydzają mnie małe dłonie, na prawdę, facet musi mieć duże ręce, musi. No i ogólnie fajnie jakby miał się czym pochwalić tam niżej

Gość gość
gęba szreka

Gość gość
duże dłonie, moga być nawet lekko owłosione i silne ramiona, ręce owłosione! duży gruby kindybał i ogromne kule to jest to!

Gość kafe team
lubię jak mężczyzna obejmuje moje ciałko swoimi dużymi dłoniami, głaszcze, pieści. sprawia mi to przyjemność. po za tym to męskość. faceci z małymi dłoniami zazwyczaj mają kobiecy dotyk, zbyt delikatny, a tego nie lubię :classic_cool: