Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Co Was odrzuca w wyglądzie mezczyzn

Polecane posty

Gość gość
21:20 ten drugi gość,temat przeczytał? Czytać ze zrozumieniem i odpowiadać na pytania nie nauczyli? :)

Gość takiseeeeeeee
"Krosty czarne na gebie i ciele" xx Co to są te czarne krosty?

Gość gość
VBambino gość - zaniedbane zęby - zaniedbane dłonie i stopy - nadwaga, mięsień piwny - włosy pod pachami i busz w miejscach intymnych - Rozumiem, że jesteś gejem i szukasz wydepilowanego, anorektycznego geja? Facet z całkowicie wygolonym owłosieniem łonowym, to c***a, albo aktor p***o - nie to po prostu kutluralny facet dbający o higiene w przeciwieństwie do brudasów i troglodytów ;) p.s a kobieta z wygoloną łiłą to? dziecko albo aktorka p***o prawda? to działa w dwie strony DWIE OSOBY DBAJĄ O SIEBIE

Gość gość
Nienawidzę _łysych _niskich _chudzielców _grubasów _zapoconych śmierdzieli _z brzuchem wielkim _niechlujnie ubranych _o niezadbanych dłoniach _brudnych, nigdy nie czyszczonych butach _śmierdzieli -palaczy

Gość gość
jak facet to nie facet a łiła odstające uszy zakola łysina grubasy spasione śmierdzące cofnięta broda

Gość gość
mnie najbardziej odrzuca członek :O chocby facet był piękny jak Adonis, to penis jest czymś tak okropnym, że rozumiem dlaczego lepiej kochać się po ciemku :( :O

Gość gość
to ile ty masz lat? chyba jesteś niedojrzałą do tych spraw skoro odrzuca się penis :O

Gość gość
mnie odrzcucają - lyse głowy, kilka kłaków na głowie, baki, zakola, tupecik, peruki, dredy, długie włosy, fryzure marines, wielkie grzywki a la bieber mało która fryzura mi sie podoba, wiekszosc facetow w Polsce w ogole nie ma fryzur :O klaty - albo zapadniete albo nadmiernie rozbudowane, tu faceci też nie mają umiaru, wielkie piwne brzuszydła nogi jak kłody albo za chude, za duża pupa , odstająca fuuj szorstka skóra drugi podbródek zarost dookoła ust :O

Gość gość
mam 22 lata, lubie popatrzeć na penis na zdjęciu lub na filmie ale na żywo gdy jest blisko to jakos mnie nie zachęca, wszystko lubie w facetach, jak są przystojni ale penis odstraszy mnie od każdego, po prostu nie jestem w stanie zaakceptować tego, natomiast lubię yayka

Gość Kasiulekkkkkkkkkk
łysina mnie nie odrzuca, bo na to nie ma się wpływu. Obojętne mi jest też, czy facet jest owłosiony czy też nie. Nie lubię jednak facetów zbyt grubych i nie dbających o higienę.

odrzuca mnie jak facet ma zepsute , niezadbane zeby, mozna miec niedoskonałosci np krzywe zeby, ale jak sa zólte to feeee, wstretne jest tez jak facet ma brudne ciuchy i nieciekawy zapach, jedzie ciagle papierosami i jest ciagle z papierosem

Gość gdhetsgetsfegdtegsfdr
najbardziej choć to nie wygląd....pusty portfel = nieudacznik

Gość param param
jeżeli mówimy wyłącznie o wyglądzie to bujne owłosienie na całym ciele mnie odrzuca. faceci powinni się od czasu do czasu ogolić. nie mówię, żeby od razu na zero, ale przystrzyc bodygroomem włosy, tak żeby nie być miśkiem, bo moda na bycie totalnie zarośniętym już bezpowrotnie przeminęła. najwyższa pora iść z duchem czasu i zacząć dbać o siebie

Gość ziutkaaa
do param param.....marzenie scietej glowy. olski facet to flejtuch i jeszcze długo się to nie zmieni. zadko który dba o siebie. wystarczy wejść na jakikolwiek portal randkowy. wpisz wiek 37-40 a zobaczysz niemal samych podstarzałych dziadow z lysinami i bez zebow.....ogolnie porazka. a potem się dziwia ze nie maja narzeczonej o kształtach modelki....hahahaha

Gość gość
W zasadzie wszystko mgłabym wybaczyć po za szerokimi biodrami. Znałam takiego jednego, całkiem przystojny z twarzy, wysoki, nieco umięśniony, jest całkiem męski w swoim zachowaniu i fajnie się z nim rozmawia ale prawie każda dziewczyna którą poznaje proponuje mu tylko przyjaźń. Współczuję mu. Próbuje przypakować ale nawet mówi że nawet jakby ostro przypakował to klata co najwyżej wyrównałaby mu się z tyłkiem. Po 30 gdy bardziej liczy się zaradność pewnie kogoś znajdzie ale póki co w jego wieku wpierw patrzy się na ogóny wygląd

Gość gość
20:48 Biodra szersze od torsu? Fuj!!! To tacy w ogóle istnieją? Ja nie mogę patrzeć na patyczaków w rurkach z wąską klatą ale jeśli do tego jeszcze szersza dupa to jakiś wybryk natury chyba

Gość gość
Nawet kobiety się żalą że mają gruszkę to co dopiero facet który przeważnie ma" V "lub w najgorszym przypadku " II"