Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieskowa18

dofinansowanie in vitro

Polecane posty

Gość pieskowa18

Mam do Was pytanie w związku z tym, że chcę jeszcze w tym roku podejść do in vitro z dofinansowaniem. Czy powinnam (powinniśmy razem z mężem?) zgłosić się do klinki i zapisać? Jeśli tak, to jak taka procedura wygląda? Bo jak byłam miesiąc temu na wizycie u lekarza, to powiedział, że się wszystkimi sprawami papierkowymi zajmie tylko mamy mu przynieść całą stertę naszych badań ze wszystkich lat starań. A dzisiaj kiedy do niego dzwoniłam żeby się umówić na wizytę (bo czekałam na wyniki badań krwi, które zlecił), to mi właśnie powiedział, że muszę (musimy?) jak najszybciej jechać i się zapisać! Totalnie zgłupiałam a że miał pacjentki i musiał kończyć to zostałam w kropce... Dlatego powiedzcie mi jak to jest?!

Gość gość
No to w tym roku juz sie nie wyrobicie

Gość pieskowa18
ktoś pomoże?

Gość gość
zadzwon do kliniki i zapytaj, bedziesz miala info z pierwszej reki. Mocno nierozgarnieta jestes :O

Gość pieskowa18
do osoby powyżej: dobrze, że Ty jesteś rozgarnięta!!! oczekuję na kulturalne wpisy, a nie chamstwo które ujawniasz. Dowiedziałam się o tym dopiero przed godziną kiedy dzwoniłam do lekarza, więc logiczne jest, że o tej godzinie się nigdzie nie dodzwonię:(