Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ze mna nie utrzymuje kontaktu od 2 tyg ale do mojej mamy pisze

Polecane posty

Gość gość

Zerwalam z nim dwa tygodnie temu oddalabym zycie pomagalam wspieralam jak matka kochanka partnerka bylam...zerwalam bo stwierdzil ze po 2 latach nie wie czy cos czuje i chce byc sam a pragnie kontaktu chociazby partnerskiego dla seksu ja sie na to nie pisze... milczy milczy jak i ja ale do mojej mamy pisze bo mieli kontakt w czasie naszego zwiazku zawsze pisal jej by na mnie wplynela jak trudno bylo byly kryzysy ze kocha etc ale teraz pisze jak minal dzien jak sie czuje ze zyczy dobrej nocy...a do mnie nic nie zawalczy ni nawet nie umowi sie by pogadac szczerze w 4 oczy...dlaczego? dlaczego utrzymuje kontakt z moja mama... dodam mam 30 lat on 32 a mama 53 i bez podtekstow prosze...

Gość gość
Bez podtekstów chyba się nie da. Moim zdaniem coś czuje do Twojej mamy, nie koniecznie z wzajemnością

Gość Wlasnie co z tym
No I co ze pisze ? Gdyby mu zależało to nie gadał by głupot ze po 2 latach nie wie czego chce :-( sama pomysł logicznie i nie stresuj sie nie on to inny jest Ci pisany , nic nie poradzisz na przeznaczenie , nie miotaj sie ! Wszystko w swoim czasie sie wyklaruje :-)

Gość gość
co wyklaruje? a propos wczesniejszych komentarzy...do mamy nic nie czuje- moze szacunek ha...zawsze mu poradzila pomogla co mu na dore wyszlo...ja nie kamam o co chodzi i nie wiem co robic? kocham go...ale jak on mi tak mowi-co mi innego zostaje? zerwac kontakt chyba ze sie opamieta w co watpie...