Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marekx

17 LETNIA DZIEWICA

Polecane posty

Gość Marekx

Witam mam pytanie spotykam sie z dziewczyna od 3 miesiecy , kocham ja i chce z nia byc , w poprzednim zwiazku bylem z dziewczyna 1 rok i byla dziewica a nasz pierwszy raz byl po jakichs 4-5 miesiacach. Obecna dziewczyna jest strasznie ładna , marze wrecz o upojnej nocy z nia , nie jestem typem czlowieka ktory "w*****a" i zostawi , albo opowie o tym kolegom. Powiem tak ze sex/peeting to cos pieknego i nie ma co ukrywac ale brakuje tego czlowiekowi ktory z poprzednia dziewczyna robil to w kazdym mozliwym momencie , ostatnio bylismy na imprezie, wypilismy oboje razem , a po alkoholu to wiadomo czlowiek inaczej patrzy na swiat , zaczelismy sie namietnie calowac , nastepnie byl masaz mojego brzucha , reka zjezdzala lekko pod majtki , takze byl to dla mnie znak ze ma ochote wiec zrobilem to samo lecz ona stanowczo powiedziala "NIE!". Co sadzicie o tej sytuacji , nie wiem co mam robic , jestem mlody i chce korzystac z zycia , nie uwazacie ze jesli ludzie w zwiazku nie kochaja sie to ten zwiazek staje sie nudny/monotonny ? Nie chodzi mi konkretnie o sex , wystarczy na poczatek zwykly Peeting , powiedzialem jej o tym ostatnio to powiedziala ze nie mam na co liczyc w najblizszym czasie bo za krotko sie znamy, nie chce czekac rok czy dwa zeby wogole zaczac zycie intymne bo zycie jest za krotkie, myslicie ze powinienem spokojnie poczekac jeszcze pare miesiecy i zaczac temat od poczatku ?

Gość ja sie znam jestem facetem
Jesli ci na niej naprawde zalezy to poczekasz nawet rok czy dwa....jesli nie to spadaj

Gość Marekx
ale nie wydaje Ci sie to dziwne ze jestesmy razem , przyjezdzam do niej na 7-8 godzin z 3x w tygodniu i zachowuje sie jak jakas kolezanka , da moze z 10 buziakow i na tym koniec , jestem pierwszy raz w wziazku zeby to chlopak wrecz "siedzial" na dziewczynie i calowal ja bez odwzajemnienia , ja rozumiem ze to dziewictwo to wazna rzecz dla kobiety , ale bez przesady , boje sie ze ta dziewczyna jest z jakiejs OAZY , gdzie wpajaja ludziom ze sex do slubu to grzech ciezki.. Nie uwazacie ze zwykle pieszczoty/peeting to nic zlego ? ciezko jest zajsc w ciaze poprzez ten rodzaj stosunku a daje wiele przyjemnosci dla obu stron, sam po czesci boje sie sexu bo za duzo to niesie konsekwencji.

Gość gość
Nie, nie widzę w tym nic dziwnego, dziewczyna potrzebuje więcej czasu, aby dojrzeć do pewnych rzeczy. Jak ci na niej zależy to poczekasz, a jak chcesz się bawić to znajdź sobie kogoś innego. Zamiast pisać na forum to może z nią porozmawiasz delikatnie w tym temacie, za seks się chcesz brać, a rozmawiać nie potrafisz? Najwyraźniej dla niej to za wcześnie, sama powiedziała ci dlaczego, za krótko się znacie, potrzebuje więcej czasu. Ty chcesz z nią być, czy tylko uprawiać seks? Powinieneś się cieszyć, to porządna dziewczyna, która chce żyć w zgodzie ze sobą, a nie szybka dziunia co da od razu.

Ja bym dziewczynę olał, gdyby była zainteresowana, to odwzajemniałaby pieszczoty, lub chociaż szczerze pogadała o swoich potrzebach, a jeśli tak się zachowuje, to nie jest warta Twojego czasu.