Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc23

co mam myslec

Polecane posty

Gość gosc23

witam. pisze bo nie wiem co mam mysc.jakis czas temu poznalam faceta. na poczatku znajomosci powiedzielismy sobie ze beda nas laczyc tylko relacje kolega-kolezanka i tak bylo. spotykalismy sie raz na jakis czas pisalismy ze soba duzo rozmawialismy przez tel, niestety kontakt nam sie urwal jak on poznal dziewczyne na jakis rok po czym znow zaczelismy sie "kumplowac" , niedawno zaprosilam go na wesele po ktorym przez kilka dni bylo wszystko ok pisalismy rozmawialismy i nagle z dnia na dzien cisza. pisalam do niego czy jest zly czy cos ale milczal tak wiec sie nie narzucalam i nie pisze juz nic. prosze doradzcie co mam o tym myslec bardzo go lubie i szkoda mi stracic takiego kolege

Gość gość
Nic na siłę. Nikt nie wie dlaczego on tak a nie inaczej postępuje. Zrobiłaś co mogłaś a teraz zostaw i zajmij się przyjemniejszymi sprawami. facetowi nie tylko nie zależy na znajomości, ale nie jest nawet dobrym kumplem. Grzeczność i ogłada rządzi się swoimi prawami, a ten kumpek nie posiada ani etyki, grzeczności czy ogłady.

Gość gosc23
Dodam że na tym weselu oddałam kał na talerzyk a następnie go zjadłam, myślicie że mogło to go zrazić do mnie?