Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mordak

hym daja fikcyjna kobiete by pedofilów łapac hym a ja sie zastanawiam

Polecane posty

Gość mordak

co jak daja taka kobiete a ktoś doniej np napisze jakaś głupia wiadomosć bo sie niepopatrzył albo poprostu bo mu sie wydawała dorosła no niepowina sie wydawać dorosła ale zaniedługo bedzie strach w necie cokolwiek robić bo cie zapuszkuja pedofilów niema sensu popierac ani poco a co jesli już 50 % ludzkości to pedofile bo sie im podobaja 16 już np ?

Gość gość
pedofila podnieca ciało dziecka, więc twierdzenie, że 14latka z dużymi cycami i makijażem będzie pociągać pedofilów jest nieprawdziwe. Taka może pociągać co najwyżej "normalnych" facetów, bo zaczyna przypominać kobietę. Pedofila nie kręcą kobiety tylko dzieci

Gość mordak
no dobra ale ktoś bedzie spam walił na 50 osób i bedzie pisał donich czy lubią sex ? i tam bedzie jakas 14 to co już pujdzie siedzieć ?

Gość mordak
a ktoś bedzie takie wiadomości posyłał bo ma dość samotności i go zaczyna wykańczać czyli przygłupocie moga cie zapuszkować ?

Gość gość
a jak z głupoty wsiądziesz po pijaku za kierownicę i rozjedziesz parę osób to mają Ci odpuścić, bo to z głupoty a nie, że zamierzone? :o Tępa jesteś czy co? To nie jest tak debilko, że ktoś wyśle jedną wiadomość i idzie siedzieć (większych bzdur nie słyszałam) takie prowokacje są długo prowadzone dopóki nie da się ustalić czy ktoś faktycznie pedofilem jest. Istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności i trzeba mieć dowód żeby kogoś o coś oskarżać

Gość mordak
no jakbyśbył pijany i byś kogos zabil to chyba dozywocie jest czy jak ? aha czyli na pedofila musisz sobie zasłużyć wsensie dłużej tak gadac aha ok dzieki za informacje . ehh a ktos bedzie sobie żartował i potem mu policja do domu przyjdzie he he .

Gość gość
a jak ja sobie zażartuję i wpadnę do banku z pistoletem w kominiarce na głowie i zacznę drzeć mordę że to napad, strzelę parę razy w sufit, wyceluję w kasjerkę mówiąc że zaraz rozpie rdolę jej łeb to nic mi nie grozi tak? bo to tylko żarcik? Spoko, z każdego niedokonanego przestępstwa można by się tak wywinąć. Jesteś bardziej tępa nić ustawa przewiduje

Gość Dywanem po mordzie
Achtung autor topika to debil z gimnazjum.....

Gość mordak
ehh znalazł sie spec po pierwsze dokonałes przestepstwo bo napadłes na bank . tu jest potem kwestia jakie przewinienie taka kara . tojakim cudem skoro tacy madrzy jesteście to na kafe jest tyle pedofili albo psychopatów przeciez oni już popełniaja przestepstwo niszczą inym psychike chymm to im wolno umieszczać kobiete z gównem czy jakieś narzady swe sexualne coza idiotyzm .

Gość mordak
przeciez tu sa nieletni i takie zdjęcia moga im racjonalnie zabużyć psychike ? czyli taki np ktos z forum za takie fotki powinien teoretycznie mieć jakaś kare

Gość mordak
tosamo tematy muwiace o sexie tosamo moga wywoływac negatywny wpływ na dzieci tosamo taksamo ci co tepią wiare tosamo zaburza ich godność religijna czyli z 20 % ludzi z forum powino miec kare albo i wiecej ?

Gość mordak
i nieusuwaj facet :) tematów bo to twoje kobiety z g***ami były wiec teoretycznie powines miec kare nie żebym był upierdliwy ale tak by to wychodziło wiec temu sie obawiam bo przez głupote czasem mozna mieć konsekwencje i wsumie to moze być przestroga dla inych .

Gość mordak
prawdopodobnie twoje były żeby niebyło . ehh ide spac niewiem czy mi okroiliście temat czy ja niedopisałem dobra ide narazie

Gość Dywanem po mordzie
:o

Gość mordak
ani jest wszystko sory wszystko gra :) wszystko jest w kupie

Gość mordak
no co za kobiete z gównem powina być kara jak za pedofila wrecz no jak to 15 zobaczy to normalnie jej to muzgownice poryje

Gość mordak
czyli teoretycznie mozna uznać jesli moderacja nieusuwa takich postów że bierze wspułudział w tym przestepstwie . nieno tam sie nie obrazajcie ale musiałem wam coś dowalić za gimnazjaliste bo mnie zdenerwowaliście

Gość Dywanem po mordzie
Czyli teoretycznie mozna uznac ze juz pora bys poszedl spac bo mama zobaczy ze nie spisz tylko siedzisz na kafe i marszczysz freda pod wlasne post o nieletnich dziewojach i kupach i bedziesz mial smutna mine

Gość gość
Oczywiscie jak mnie niema to ty piszesz okropny madrzak .taka jest prawda na kafe sie lamie chyba prawo