Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Riss

Brak seksu

Polecane posty

Gość Riss

Znacie takie kobiety które w wieku 35 nie lubią seksu masakra dla mnie

Gość Riss
Co wtedy robisz bzykasz inne ?

Gość gość
Tyle lat zmarnowales sobie i na co czekasz dalej?

Gość gość
Takich kobiet jest mnóstwo a później płaczą,że są zdradzane,a wystarczy się otworzyć na pewne doznanaia i spełniać swoje fantazje razem.

Nie znam i mam nadzieję nie poznać. :O Oby tylko nie tłumaczyły się, że są święte i na pierwszej randce nie idą do łóżka. I to w momencie, kiedy serwuję się im śniadanie. :D :D

gość Takich kobiet jest mnóstwo a później płaczą,że są zdradzane,a wystarczy się otworzyć na pewne doznanaia i spełniać swoje fantazje razem. xxx a co z tymi które nie mają fantazji bo to grzech?:P

Gość Czesława z Pcimia dolnego
mój maż również mógłby powiedzieć że nie lubię seksu ale to nie prawda, lubię ale nie z nim obrzydza mnie stary pierdzący dziad !! Kobiety które są oziębłe to tylko ułamek procenta reszta to te które się brzydzą jak widzą takiego faceta dzień w dzień jak to mu ciężko się umyć itp. oraz te których mąż nie potrafi "rozgrzać" taki sex to goowno nie sex :P to męka :classic_cool:

Gość gość
v34 Wszystkie mają. Co nie zmienia faktu że duża tu musi być zasługa faceta.

[zgłoś do usunięcia] v34 a co z tymi które nie mają fantazji bo to grzech? xxx Zdarza się, że kobieta w ten sposób właśnie rozumuje, że jej fantazje to grzech i dzieło szatana, i męczy się z tym przez wiele lat... ale czasem, kiedy nie jest już w stanie z tym walczyć, przemienia się nagle w namiętną i wyuzdaną diabliczkę ;)

Gość gość
Każda kobieta chcę być zerżnięta że tak brzydko powiem i nie pierdo...cie że jest inaczej.

Gość gość
Oczywiście że nie z byle kim. Dlatego trzeba mówić sobie o swoich potrzebach i wtedy nie ma nie porozumień.

Gość gość
byle z kim*

Gość gość
Ja jestem teraz w ciazy i mam zerowe libido. Nawet jakby stanal przede mna super przystojniak w typie poludniowca Hiszpan, Grek- nie zaden arabus, bo tacy mnie kreca to i tak kazalbym mu spadac. Jeny mam nadziej ze mi to minie po pologu, bo widze jak maz sie meczy i jest rozdrazniony caly.

Gość gość
To współczuję zarówno Tobie jak mi mężowi. Ja się kochałam nawet w dniu produ żeby się rozluźnić i oczywiście nie jak napieprzało jak cholera. Seks uprawiałam cała ciąże więc wspłóczuje tym którzy nie mogą.

Gość gość
"Czesława z Pcimia dolnego mój maż również mógłby powiedzieć że nie lubię seksu ale to nie prawda, lubię ale nie z nim obrzydza mnie stary pierdzący dziad !! Kobiety które są oziębłe to tylko ułamek procenta reszta to te które się brzydzą jak widzą takiego faceta dzień w dzień jak to mu ciężko się umyć itp. oraz te których mąż nie potrafi "rozgrzać" taki sex to goowno nie sex to męka" A kto Ci tego męża wybierał? nikt na siłę nie kazał Ci się żenić, sama sobie takiego wzięłaś. To działa w dwie strony... kto by chciał kochać się z brudną, rozczochraną babą co wali śledziem? I dlaczego to facet ma rozgrzewać kobietę a nie np. odwrotnie lub siebie nawzajem, jak się chce obojgu to nie trzeba nikogo rozgrzewać. Po......liło się w głowach od tego równouprawnienia a jak przychodzi co do czego to wracacie do starych, utartych schematów działania....

Gość Gosc2 gosc
A ja sie zgadzam z Czeslawa moj maz np jest bardzo nudny w lozku i bardzo pruderyjny nie toleruje urozmaicen , kiedys myslalam ze moze sie krepuje moze ma jakies pragnienia wiec zagadalam delikatnie przy lampce wina - kochanie moze marzysz o czyms jest cos co cie w seksie kreci przeciez wiesz ze ja spelnie kazde zyczenie jestem otwarta i sie nie gorsze - a on na to eeeeeee nieeee ja to najbardziej lubie normalnie . U niego normalnie to jest on na mnie i wklada i wyciaga penisa, lizanie palcowka to juz jest nie normalnie. W koncu od ostatnich 4 lat unikam kontaktow z nim