Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badgirl666

kręcą mnie źli faceci

Polecane posty

Gość badgirl666

Od dziecka miałam trochę patologię w domu, najpierw ojca nie było, był za granicą, jak wrócił popadł w alkoholizm i mieliśmy niezłe piekło na ziemi. Nigdy nie nie powiedział, że mnie kocha ani nie przytulił. Mój starszy brat miał dużo problemów z prawem, raz podrzucił mi broń do szuflady z bielizną. Często wracał pobity albo znikał na kilka dni, nie wiadomo gdzie. Sądzicie, że przez środowisko w jakim żyłam, teraz instynktownie szukam czegoś podobnego? Nie znoszę słabych charakterów, bywam impulsywna. Nie przeraża mnie facet z przeszłością lub zamieszany w jakieś ciemne interesy, wręcz przeciwnie, podoba mi się taki facet. Czy wszystko ze mną ok?

Gość gość
na 100% to przez przeszłość. To jedyny schemat jaki znasz (=bezpieczny).

Gość badgirl666
hehe, nie jestem patolką, wiodę normalne życie, pracuję, studiuję, chodzę na siłownię ale nie interesują mnie koledzy z roku na przykład. Miewam chwile ogromnego przypływu adrenaliny, wtedy jadę 200km/h samochodem albo biję w worek. To przez nich mam czasem takie nietypowe zachowania dla kobiety?

Gość Dywanem po mordzie
To ja nie wiem czy znajdziesz faceta skoro w chwilach przyplywu adrenaliny bijesz w worek...

Gość badgirl666
w worek, nie w faceta, nie w ludzi ani sobie nie zadaje krzywdy

Gość Dywanem po mordzie
To mow ze chodzi o worek reningowy..,tak czy wspak masz syndrom kobiety szukajacej s*******a. Z takim zaciazysz i swoim dzieciom zafundujesz dziecinstwo takie jak ty mialas

Gość emilka86
Znam to. Ojciec był alkoholikiem - ja też jest. Powielanie schematu. Zrób wszystko żeby przerwać ten łańcuch.

Gość badgirl666
źli faceci czy jak ich nazwać niekoniecznie muszą być źli dla swoich dzieci. Mogą mieć silny charakter ale nie dadzą skrzywdzić rodziny

Gość Dywanem po mordzie
Ale potencjalnie wieksze zagrozenie. Jak ktos jest s******l dla ludzi ogolnie tzn ze egoista...egoista s******l plus alkohol i nie wazne czy pod reka jakis koles co niby krzywo patrzyl czy zona czy dziecko... Powodzenia :D

Gość badgirl666
na pewno większe zagrożenie, specyfika "zawodu" życia jakie wiodą. Dziecka nie pozwoliłabym skrzywdzić. Ale co ja mam zrobić jak inni faceci mnie mówiąc dosadnie nie podniecają, nie podobają mi się. Jak mam ukierunkować swój gust na tych ułożonych...

Gość badgirl666
and so... someone help me?

Gość gość
ja też pochodzę z patologicznej rodziny gdzie ojciec zachlał się denaturatem na śmierć, kradł, wyżywał się na rodzinie, dla którego kumple to była świętość a mimo wszystko całe życie szukałam jego przeciwieństwa. Faceci nadużywający alkohol byli dla mnie skreśleni na starcie, nawet faceci wyglądający podobnie do mojego ojca (mam na myśli budowę ciała, ruchy, włosy, głos) nie mieli szans. Mój mąż jest całkowitym przeciwieństwem mojego taty, ciepły, spokojny, opiekuńczy, stroniący od używek. Nie rozumiem, jak można świadomie pragnąć piekła, które miało się w domu rodzinnym. I wbrew pozorom, źli chłopcy wcale nie są bardziej męscy niż ci spokojni, dla których żona i dzieci są najważniejsze.

Gość Dywanem po mordzie
Nijak, masz spaczony destruktywny gust i nic na to nie poradzisz

Gość badgirl666
nie chcę alkoholika, czy faceta który będzie mnie bił. To chyba logiczne, imponuje mi facet który ma władzę nad innymi i budzi respekt. Nie będzie mi przeszkadzało jeśli będzie miał ciemną przeszłość, rozumiesz? ale nie taki który mnie uderzy jak wypije piwo. Nie zrozumiałaś mnie. Zresztą nie planuję dzieci w ogóle.

Gość gość
mój ojciec też miał ciemną przeszłość :) ćwiczył boks, miał poważanie wśród kumpli a faceta, który do niego fikał, pobił tak, że ten na wózku wylądował :o Uważam, że masz poważny problem ze sobą.

Gość energywomen
To ze cchesz mocnego faceta ma swoje powody. I moze to miec cos wspolnego z twoim dziecinstwem.albo ci kogos brakowalo w dziecinstwie-kogos kto by rzadzil rodzina-albo czujesz zagrozenie od kogos...i szukasz automatycznego wspracia. jesli wychowals sie bez ojca to ,to tez moze byc powodem szukania PRAWDZIWEGO MEZCZYZNE BO PRZEWAZNIE OJCIEC TAKIM JEST. sorki za literki pisze z telefonu. nic zlego z toba nie jest.daz do tego co pragniesz,i co chcesz osiagnac bo to nic zlego!

Gość badgirl666
no i co ja mam zrobić? mam 21 lat, za sobą tylko jeden związek. Oglądam tylko gangsterskie filmy, słuchałam gangstarapu jak byłam młodsza, teraz przerzuciłam się na ciężkiego rocka. Facetów traktuję jak słabszych od siebie bo są słabsi, spotkałam może dwóch w życiu którzy faktycznie mi imponowali.

Gość gość
zetnij sie na irokeza, zrob kolczyka w wardze, naloz bluze i zostan lesbijka, unikniesz w ten sposob patologii :D

Gość gość
i czym ci faceci ci tak imponowali? Intelektem? Mądrością? Zaradnością życiową? Dobrocią? To są cechy, które powinny imponować, a nie to czy ktoś ma poważanie na dzielnicy bo jest tępym dresem pozbawionym uczuć wyższych :o

Gość badgirl666
dzięki energywomen. Staram się ale nadeszła era chłopaków w rurkach i fullcapach, ciężko o konkretnego faceta.

Gość badgirl666
hehe, tępym dresem? nie wiesz o kim się wypowiadasz. Nie imponują mi osiedlowi dresiarze. To są osoby często zamieszane w poważne sprawy i zazwyczaj są sporo starsi, ok. 40. Są bardzo kulturalni w stosunku do kobiet. Polecam obejrzeć Ojca Chrzestnego. Mniej więcej takim zachowaniem odznaczali się Ci dwaj panowie których spotkałam.

Gość panna nikt1
zły facet atrakcyjnie wygląda tylko na filmach, a w zycju to da ci popalić

Gość gość
''Są bardzo kulturalni w stosunku do kobiet. Polecam obejrzeć Ojca Chrzestnego. Mniej więcej takim zachowaniem odznaczali się Ci dwaj panowie których spotkałam.'' Gorzej z tobą niż myślałam :o ty żyjesz w jakiejś urojonej rzeczywistości. Z resztą młoda jesteś, natkniesz się na paru Don Corleone, którzy ci taką szkołę życia dadzą, że po 30 stce będziesz marzyła już tylko o tzw. "ciepłych kluchach". Obyś tylko potrafiła się uczyć na własnych błędach :)

Gość gość
gangsterzy z ojca chrzestnego:D miej litosc...... :D

Gość gość
autorko, musisz mieć straszny kompleks niższości :(

Gość badgirl666
no i czego nie rozumiecie? nie, nie chodzi mi o podrzucanie głowy konia zdrajcom ani też strzelaniną na środku ulicy ale o to, że potrafią oddzielić to swoje życie "gangsterskie" a w domu być kochającymi mężami i ojcami.

Gość energywomen
i jeszcze jedno-nie przejmoj sie tym co mowia o Tobie Twoje zycie-twoje odpowiedzialnosci, a reszta niech cmoknie cie w w 4 literki :P. Widzisz kazde czlowiek ma swoje zasady,swoje reguly...itd. Jedenemu nie pasuje to ze ktos ma dres na sobie,a co w srodku to juz w d***e maja... IdZ SWOJA SCIEZKA DO NIE JESTES GLPIA DZIEWCZYNA.

Gość gość
czy ty potrafisz w ogóle odróżnić fikcję kinową od życia? :o gangsterzy poza domem a w domu kochający ojcowie i mężowie? takie rzeczy to może na Sycylii :D masz 21 lat a piszesz jak 12 sto latka :)

Gość Dywanem po mordzie
Zal micie bo jestes kolejnym elementem blednego kola przemocy domowej.... Tak to dziala......dziecko jak gabka.... 9/10 bijacych, znecajacych sie nad rodzina tżw patologia to tak samo mieli w dziecinstwie