Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podejrzenie ciąży

Polecane posty

Gość gość

od trzech miesięcy dzieje się coś dziwnego. Raz okres był mały i trwał tydzień raz nie było go wcale i znów mały i ciemny. Mój mąż jest nastawiony na to że coś jest i nie kocha się ze mną prawie. Nie byłam u lekarza bo wcześniej moje miesiączki były nieregularne więc nie przywiązywałam wagi do tego że w jednym miesiącu jej nie ma. Najgorsze jest to że boję się go rozczarować. No i brak sexu też nie jest dla nas dobry

Gość gość
sex był i to codziennie do czasu aż mu nie odbiło na punkcie tego że ciąża jest pewna. A do tego trzeba lekarza do którego oczywiście się wybieram. Ale czy może coś być? Ja wątpię

Gość gość
Ciąża? Ja miałam cyste na jajniku..lepiej udaj sie szybko do lekarza.

Gość gość
jak byłam u lekarza wcześniej 5 miesięcy temu wyniki były dobre. A na dziecko liczymy oboje no tylko że on bardziej tego się obawiam że nic nie ma i znów będzie zawiedziony bardzo. Innych objawów nie mam tylko przytyłam trochę i zdarza mi się być niedobrze.

Gość gość
co myślicie?

Gość diagnosta44
A test ciążowy robiłaś?

Gość gość
właśnie nie okropnie się tego boję to raz a dwa ona nie zawsze dobrze wychodzą zwłaszcza w mojej rodzinie. Staraliśmy się kochać się bardziej intensywnie w dni płodne ale kto wie

Gość gość
ktoś też tak miał?

Gość gość
obawiam się że znów nic. Dlatego jeszcze nie byłam u lekarza ale nalega na to i boję się katastrofy