Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinaaa25

brak okresu

Polecane posty

Gość Paulinaaa25

Witam. mam problem. biore plastry od około 5 lat. mój problem polega na ty ze odkleilam ostatni plaster i powinnam dostać miesiaczke . odklejam w srode przeważnie miesiaczke miałam sobota niedziela. dziś mamy wtorek i nadal go nie mam. jutro środa i jest mój dzień przyklejania plastra . nie wiem co robic czy przyklejać czy co nie mam miesiączki. wczoraj niby robiłam test ciążowy wyszedł na nie. bardzo się niepokoje bo nie wiem co się dzieje. miała z was ktoras podobny problem?

Dlaczego w takiej sytuacji nie zapisałaś się do ginekologa? Nie wiem ja brałam tabletki i bywało, że nie miałam okresu, ale też ginekolog mi zaznaczyła, że może się nie pojawić, więc szczególnie sie nie martwiłam :), ale jeżeli Ty się denerwujesz, to dlaczego nie poszłaś do specjalisty, który Ci ta antykoncepcję zapisał, ech. Poza tym to nie okres, tylko krwawienie z odstawienia :P i może się pojawić, ale nie musi.

Gość Paulinaaa25
Dlaczego się nie zapisałam? bo spoznia mi się 3 dni . wiec to chyba nie jest jeszcze tragedia. ale mam zamiar isc jutro. okres nie okres dla mnie to okres dla Ciebie może być krwawienie z odstawienia.

Gość Paulinaaa25
Bylam dziś u ginekologa i zamiast ciąży wyszedł mi torbiel na lewym jajniku:( 3 i pol cm... to może być przyczyna nie pojawienia się krwawienia.. i ciekawe bo od plastrow nie powinnam dostać torbiela a tu wyszlo ze go mam.. jutro rano pobieranie krwi żeby wykluczyć całkowicie ciąże... ciekawe co będzie dalej .. a krwawienia nadal nie mam... tylko takie jak by male plamienie dziś po badaniu ginekolgicznym.. nic mnie nie boli jedynie może wczoraj troszkę kregoslup tak jak by przed krwawieniem objawy.. zobaczymy co będzie dalej ehhh...