Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotkabasia

co ja mam zrobić

Polecane posty

Gość kotkabasia

witam.była kochanka męża nasyła swojego partnera pod nasz blok,postoi trochę,sięga po telefon krótko dzwoni i odchodzi i tak kilka razy już go widziałam dodam jeszcze że zaprowadzam dziecko 8 letnie na angielski 2 razy w tygodniu i on też stoi nie daleko czyli jest.Czy ja powinnam coś z tym zrobić?Gdzieś to zgłosić?proszę o radę.Boję się o syna.

Gość gość
Na policję to zgłoś

nikt nikomu nie zabroni stac pod blokiem , no moze te telefony moze podchodza pod nekanie( choc 1 dziennie-czy ja wiem? ) .Poza zgloszeniem ewentuaalnie na Policje nic zrobic nie mozna .Mysle, ze to nie kwalifikuje sie zlozenia rowniez do Prokuratora . Trzeba chyba przeczekac , kiedys sie znudzi im.

Gość kotkabasia
no tak a jak się nie znudzi i nie daj boże coś z tego wyjdzie,czy jak ja sama podejdę i zapytam się o co chodzi? to wyjdę na głupią?bo taki miałam zamiar.może wtedy będą wiedziec że się zorientowałam i dadzą spokój.

a nie moze sprawy zalatwic twoj wiarolomny maz z ex kochanka? Oczywiscie, ze mozesz podejsc i zapytac , tylko czy uzyskasz odpowiedz? Mozna sprobowac ?Choc moze i lepiej samej sprawe wziac w swoje rece :-(

Gość kotkabasia
załatwiał już wcześniej u dzielnicowego,mieliśmy na trochę spokój to teraz sama się niby nie interesuje to wysyła przydupasa,postraszę faceta że sprawą zajmie się ktoś inny jak nie dadzą nam spokoju.Dzięki

to chyba jakis zart. jesli jednak nie, to co to za facet jest? i skad wiesz ze to jest obecny facet kochanki twojego meza i ze to wlasnie on dzwoni?