Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oszukal i zostawil

Polecane posty

Gość gość

Witam Was. Pisze tu bo nie potrafie pozbierac mysli. Bylam 3 lata z kims z kim teraz mam dziecko. 2 razy jechalam za nim do anglii pozniej zamieszkalam u niego w poznaniu tam w srodku zimy w obcym miecie zostawil mnie z 4 miesiecznym dzieckiem pozniej powiedzial,ze wroci za rok. Wrocilam do swojego miasta do sosnowca wczoraj oswiadczyl,ze w ogole nie ma zamiaru tu wracac. Ja powiedzialam,ze za nim nie wyjade bo robilam to 3 razy mam 21 lat i tez chce robic cos w zyciu tez chce skonczyc studia pracowac... Więc powiedzial ze wyglada na to,ze to koniec. Nie mogę się pozbierac... Koncze liceum bo przez niego zostawilam wszystko i wyjezdzalam, dziecko ma rok nie mam jak isc do pracy nikt mi nie pomoze. Nie wiem co teraz ze mna bedzie. Serce mi zaraz peknie

nie mam czasu , by sie razem z Toba zastanawiac tu i teraz, ale mocno cie przytulam .Musisz byc silna , bo odpowiadasz za siebie i za dziecko .Podaj go o alimenty na dziecko i na siebie .Skoro wrocilas do Sosnowca, czyli gdzies mieszkasz .Kobiety ida do MOPS-u .Nie ma sytuacji bez wyjsc .Nie ma .Wokol sa ludzie .Ktos Ci pomoze .

Gość gość
staraj sie o alimenty na dziecko , a rodzice ci nie pomoga ?