Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Firmowe wyjazdy

Polecane posty

Gość gość

Wiecie co mnie najbardziej wkurza w tych delegacjach, że potem zawsze jest jakieś after party czyli zakrapiane alkoholem imprezy... Nie wiem co to ma sprzyjać biznesom:/

Gość grettabe
wóda w żyłach zmienia świat :D:D:D

Gość gość
to celowe,rodzina idzie w odstawkę,na tych imprezach integracja następuje po przez zdrady,wiem ..a potem awans takiej,zależy kto z kim,ale to nic dobrego nie wróży,

Gość to zmien pracę
a ja lubie sie napic za darmo i wyjechać z domu:) Zdrad niegdy nie widziałam, ale może w innym towarzystwie sie obracamy?

Gość gość
Dla mnie te wyjazdy firmowe gdzie alkohol leje się strumieniami (za darmo - co my Polacy kochamy) powoduje, że ludzie się nie hamują... W końcu co się stanie na wyjeździe to tam zostaje.. biedne żonki:P

Gość gość
Ja tam już widziałam takie cuda niewidy gdzie przykłady mąż poszedł w tango z koleżanką z biura, co ciekawe o wiele mniej atrakcyjną niż jego żona (miałam okazje poznać). Taka natura - jej człowiek - facet nie oszuka

Gość gość
noe rozumiem tego. Dobrze zorganizowana impreza integracyjna nie będzie powodować plotek. Taka impreza ma integrować a nie rodzić plotki i jakieś niesnaski.. my wyjeżdzamy z agencją power, zawsze organizują nam fajne wyjazdy i wracamy zadowoleni ale bez jakiś problemów..

Gość pracownica24
No ja czytałam ostatnio ten artykuł http://www.praca-zywiec.pl/porady-dla-pracodawcow/407/impreza-integracyjna-pod-okiem-szefa i wychodzi na to, że imprezy integracyjne nie zawsze są dobrym pomysłem. To wszystko zależy od wielu czynników, od podejścia szefa, od tego, czy mamy zgraną ekipę współpracowników i jaka na co dzień panuje atmosfera w pracy. Jak jest ona nieciekawa, to i żaden wyjazd integracyjny nie pomoże. U mnie na przykład tak jest, no więc na takich imprezach integracyjnych i wszelkich służbowych wyjazdach się tylko męczę. A odmówić nie mogę, bo szef potem krzywo patrzy.

Gość granatowa1982
No dajcie spokój, jeśli impreza jest dobrze zorganizowana to może stać na naprawdę wysokim poziomie. Organizator na pewno nie może zapomnieć o dodatkowych atrakcjach. Inaczej uczestnicy będą się zwyczajnie nudzić. Sama muzyka i alkohol to na pewno za mało. Fajnym pomysłem na ożywienie imprezy jest wynajęcie magika. Tutaj taka przykładowa oferta: http://www.marcinmuszynski.com/ . Można sobie obejrzeć filmiki z występów tego pana. Na mnie robią mega wrażenie. Na żywo musi to wypadać jeszcze lepiej. I wtedy impreza stoi na naprawdę wysokim poziomie, a nie jest zwykłą popijawą.