Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kogo nienawidzicie najbardziej na świecie

Polecane posty

Gość gość
czemu siebie? jesteś rocznik 98?

Gość gość
nienawidzę tuska i wiekszosci politykow, ktorzy zarabiaja kosmiczne pieniądze, a nam ciagle podnosza podatki, pieprzac o dziurze w budżecie, zamiast po prostu sobie obnizyc kosmiczne pensje

Gość Blondwłosa1998
gość Owszem, rocznik 98. Co do pierwszej części Twego pytania - mogłabym piać o tym do rana, aczkolwiek i tak nie zamieściłabym wszystkich odczuć i nie doszła do sensownego wniosku. Eh, czy przypadkiem takim osobom nie jest potrzebny psycholog czy psychiatra? Cóż, najzwyczajniej w świecie nie pałam sympatią do siebie. Krytyczne oko względem cech charakteru, psychiki i wielu innych odczuć, które siedzą we mnie od dawna i nasilają się z dnia na dzień. Pozdrawiam :)

Gość gość
Tusków. :classic_cool:

Gość Blondwłosa1998
chciałabym już odbywać stosunki z męzczyznami

Gość Blondwłosa1998
Wyżej to marny podszyw.

Gość gość
wiesz, jesteś tak młodziutka, w Towim wieku każdy ma coś do siebie ja też się bardzo nie lubiłam dziś jestem grubsza niż w latach szkolnych, ale akceptacja sama przyszła, pocierpiałam trochę, ale już ki znacznie lepiej mojej osobowości nie lubię, jestem monofunkcyjna-- np. jak pracuję, to juz nigdie nie ide, nie umawiam sie, nie mogę w ciągu dnia robić kilku rzeczy, tylko jedną nie umiem inaczej nie wiem jak bede miała i pracę i faceta i jeszcze może dziecko i obiad do zrobienia i dom- no way nie dam rady na stówkę

Gość zimnaSucz
Nienawidzę takiego Jasia buraka. Jak z nim byłam to udawał, że mu na mnie zależy a jednocześnie szukał lepszej. Byłam mu tylko potrzebna do tego, żeby zrobić coś na czym on się nie znał. Pomagałam mu. Zawsze była nadęty i udawał kogoś lepszego. Nigdy nie był szczery. Do tej pory siedzi na portalach erotycznych i szuka szczerej uczciwej kobiety. W opisach pisze o sobie, że jest na poziomie. Jaki to poziom to ja nie wiem. Kłamstwa, liczne sprawy sądowe o nieuczciwość w interesach. Na dodatek nie umie się gramatycznie wysłowić. Uciekłam od niego jak dowiedziałam się, że jest biseksem. :( Jeszcze na koniec powiedział mi parę nieprzyjemnych słów i dał do zrozumienia, że jestem dziadówka a on wielki zamożny pan (jeżdżący piętnastoletnim autem). Nienawidzę tego nadętego bufona i marze o tym, żeby przesiadł się z tego rzęcha na rowerek a ja mu wtedy na drodze pogonię kota moim nowym SUVem.

Gość gość
Bo są. Każdy walczy o swoje jak powiedziały poprzedniczki.

Gość gość
Nie czuje nienawiści do nikogo.

Gość gość
siebie i niemilych, chamskich ludzi, zycia

Gość gość
nienawidze osoby ,ktora skrzywdzila moja rodzine i jak tylko bede mogla to zrobie wszystko zeby odpokutowala .To jest moj cel.

Gość gość
A co jakaś ci męża odbiła?

Gość gość
nie chodzi o meza,niewiele brakowalo ,a syn stracilby zycie , a ja stracilam zdrowie.

Gość gość
No to niedobrze. Syn wyszedł cało? Chcesz się mścić?

Gość gość
tak wyszedl calo fizycznie ,ale nie psychicznie,moze nie mscic ,ale chcialabym zeby odpowiedziala za to.

Gość gość
Napisz co się stało, mniej więcej, bo jestem zwyczajne ciekawa, jak możesz oczywście

Gość gość
Ciebie! 😠

Gość gość
nie moge opisac bo sprawa w toku ,ale bylo straszne przezycie ,poprostu nie do uwierzenia.Uratowala nas moja intuicja.choc juz nigdy nie bedzie tak samo Ludziom nigdy nie uwierze.

ja nienawidzę tylko jednej osoby, ale staram się o tym nie myśleć, nienawiśc do kogokolwiek nie jest mi w życiu do niczego potrzebna:)

Gość gość
broken- domyslam się, ze matki;-(( Hela...i mój genialny temat;-D

Gość gość
up

Gość gość
Siebie samej..

Gość gość
tez kiedys zyczylam zle pewnej osobie,i to co zyczylam przytrafilo sie mnie..w zyciu wszystko wraca jak bumerang,zatem zle zyczenia moga wrocic do nas.... A tak na marginesie to wielu ludzi mnie skrzywdzilo,nienawidze tych ktorzy dorabiaja sie cuczym kosztem ,cwaniaczkow w garniturkach ktorzy wykorzystuja swoja wiedze kosztem biednych niewinnych ludzi,Pokazuja to czesto w programie Elzbiety Jaworowicz,Nie nawidze chamstwa,jak ktos sie na mnie patrzy ,wypytuje o sprawy osobiste,plotkarek spod bloku, nietaktownych uwag odnosnie kogos z mojej rodziny,A SZCZEGOLNIE CHAMSTWA,BRAKU KULTURY, UNIKAM TAKICH LUDZI.

Gość gość
Ja nie lubię srać ale muszę

Gość gość
tych, co nie doceniaja swoich rodzin- na ile osób można liczyć w życiu tak naprawdę? za duzo mają, że oceniają kogo kochają bardziej? nigdy nie chce ochać dziecka bardziej od meża, inaczej- tak

Gość gość
ścierw które krzywdzą świadomie innych, fałszywych gnid, ogólnie złych ludzkich mend.

Gość gość
ludzi którzy krzywdzą zwierzęta, wiadomo świnia jest hodowana na żarcie, ale nie musi umierać ugotowana żywcem w kotle

Gość krzywdzicieli innych
morderców, g****icieli, dręczycieli dzieci, zwierząt. osób zarabiających kasę na czyjejś niewyobrażalnej krzywdzie (oszustów zabierających oszczędności życia, handlarzy żywym towarem itp.). jednym słowem - potworów tego świata.

Gość gość
zgadzama sie z przedmowca.mnie kiedys dokuczaly dwie takie w pracy.ze jestem gruba ,biedna,czepialy sie mojej rodziny. wysmiewaly przy innych,,,,A dzis obydwie doswiadczja tego co ja kiedys,, Wrocilo do nich z nawiazka,Spotkalam obie ,hulaszczy tryb zycia odbil sie na twarzy,twarze poorane zmarszkami..sa mi obojetne,nikomu nie zycze zle bo wiem ze moze to obrocic sie przeciwko mnie.niemniej odczuwam satysfakcje bo wiidze ze mi zazdroszcza wygladu