Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poderwać dziewczyne dziewczyny faceci zakaz wstepu

Polecane posty

Gość gość

no nie faceci wzasadzie po zachowaniu widać . wiec jak dziewczyny was poderwac .

Gość gość
co?

Gość gość
no jak dowas zagadać

Gość gość
najlepiej coś w stylu: ładna fryzura itp :)

Gość gość
a niebedzie to dziwne jak siedzi dziewczyna jakas kołociebie a ty mowisz jej fajna fryzure masz ?

Gość gość
nie wiem czy dziwne ale od czegoś trzeba zacząć rozmowę :)

Gość gość
a ona odpowie dzieki i co dalej ? a jak o numer telefonu zapytać ?

Gość gość
jeśli nie jesteś w stanie zagadać dziewczyny bez wyuczonej formułki to kiepsko widzę ten podryw

Gość gość
To był przykład, można rozmowę potoczyć w kierunku tego, czy nie chciałaby wyjść na kawę i ciastko. Ciężko tak schematycznie napisać.

Gość gość
najlepiej - dasz mi swój numer telefonu? chłopie, trochę jaj wyhoduj

Gość gość
Najpierw skończ szkołę, naucz się pisać a za dziewczyny bierz się później, bo inaczej masz szanse jedynie u podobnej do ciebie ;-)

Gość gość
kawa odpada . a ty madr powyżerj kiedyś próbowałem i sie głupie to skończyło wiec wole regułke .

Gość gość
jak się dziewczynie nie podobasz to ani kij ani marchewka nie pomogą. a jeśli masz w sobie to coś, to potkniesz się o nią, a ona się zakocha.

Gość gość
dla tych wieśniaków co mówia o ortografi niekażda baba ma takie durnowate podejscie do życia jak wy i niekazda oceni po ortach może nawet dzieki orta poznam wartościowa kobiete ktora faktycznie nie ocenia inych za orty tylko za serce sposób bycia ! i tyle w temacie dowas slownikóe

Gość gość
naszczęście chyba jniektórym sie posdobam bo dzisiaj ta starsza kobieta popatrzyla namnie utrzymala wzrok potem wlosy poprawiła żadko kiedy sie zdaża ale zdarza

Gość gość
Wieśniak to jesteś ty i na dodatek tuman kompletny, kto tu mówi o ortografii, ty w ogóle nie potrafisz pisać analfabeto :D

Gość gość
jesteś wiesniak zachowujesz sie jakbyś z lasu wylazł . ja pisze sobie jak lubie a ty możesz swe wieśniackie teksty gadac do wieczora jak setki wrecz inych ludzi i tak tego niezmieniłem wiec powodzenia ci rzycze że bede poprawnie dlaciebie pisał .

Gość gość
wiec jak zapytać o telefon ?

Gość gość
Cymbale nieogarnięty, jebnij się w ten swój pusty łeb, sam zachowujesz się jakbyś z lasu wyszedł i wymyślonym przez siebie językiem pisał! Weź pod uwagę tumanie że do normalnych ludzi piszesz i chcesz rady jak na księżyc polecieć, bo poderwanie laski to dla ciebie dokładnie taki kosmos ;-)

Gość gość
widzxe z e sie denerwujesz a ty cembale kto tu wrzuca na kafe obesrane laski to sa normalnie ludzie albo pisza że sa pedofilami czy to sa normalni ! czyli kłamiesz niektórzy sa ok . wiec tak . ja mam pełny łep a yu jesteś chamski prostacki palant poprostu skoro sie tak zwracasz do ludzi ja muwie jak jest gdybyś był spoko to byś był miły

Gość gość
Wcale się nie denerwuję, uśmiecham się przecież, uświadamiam cię tylko, próbuję wyrwać ze szponów choroby psychicznej, wyimaginowanej rzeczywistości :D

Gość gość
analityczka chym wsumie masz chyba racje bo takie lubia być wredne ale w busie mozna sie przycisnac donich i miec gdzieś to jak sie odsuna to sie odsunac ale puki nie he he . a ty gosciu ty mi chcesz wmuwic że moj sposób bycia to horoba psychiczna a ty moze chory jesteś na punkcie zmieniania ludzich pragniesz gby wszystko było potwojemu a tu ani rusz

Gość gość
posrany spam

Gość gość
własnie tak jak napisała Analityczka jak nie złapała z toba kontaktu wzrokowego to kiszka chodzbys uswiecił ja od stóp do głow

Gość młodyfajowy chłopaczek
no chyba żebyś nasiłe kontakt wzrokowy łapał he he