Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kilka pytan

Seks analny Prosze o powazne odpowiedzi

Polecane posty

Gość mam kilka pytan

chce sprobowac seksu analnego i najbardziej nurtuje mnie to czy musze robic lewatywe? Powiem szczerze ze wolalabym tego uniknac. Jak jeszcze mozna sie przygotowac do tego seksu?

Gość gość
ja lewatuwy nie robilam. zawsze bylo ok nigdy nic nie wyszlo. poprostu wiesz kiedt bylas w toalecie ja np jak przez 3 dni mialam problem z wyproznieniem to nie ryzykowalam;)

Gość gość
No ale w tym dziale to średni pomysł na temat :D Ja nie robiłam lewatywy nigdy i nie było też nigdy problemu.

Gość mam kilka pytan
wiem, ze dzial to ciaza i macierzynstwo, ale udzielam sie tylko tutaj. A jak z bolem? Bardzo boli za pierwszym razem?

Gość gość
Nigdy nie robię lewatywy (po niej to dopiero może być niespodzianka :D) Czy boli? Mój maż ma dużego członka (19cm dł i 14cm obwodu) więc no... długo się tak nie bawimy :) Ale tak ze 2-5 minut po dobrym przygotowaniu (zaczynamy od języka, potem palce) jest ok. Za pierwszym razem te nie bolało bo tez dobrze się przygotowaliśmy (wtedy zbieraliśmy się z tym tydzień, bo się bałam)

Gość gość
chaftam

Gość gość
Język Ci w tyłek wsadzał?? nie wierze...

Gość gość
ja powiem tyle - boli, a moj maz zbyt duzego nie ma :o ale to jest sprawa bardzo indywidualna, i niektore kobiety nie boli, bo moze maja latwiej z poluzowaniem miesni zwierajacych.

Gość nie pod swoim nickiem
nie robie lewatywy i ogolnie nie polecam. Co do bolu to na pierwszy raz polecam troche alkoholu na rozluznienie:P Mi maz lizal druga dziurke, nie wiem o co takie halo:P Tu nie ma w co wierzyc kobieto:D

Gość gość
gość Język Ci w tyłek wsadzał?? nie wierze... X cóż... lubimy perwersje ;P I nie mamy tabu

Gość gość
dodam jeszcze, ze sama bardzo bym chciala tak sie bawic, bo wiem, ze mojego meza to kreci i w ogole moze byc fajnie, ale ze wzgl. na ten bol zaniechalam, a on ten nie nalega, bo nigdy nie chcialby mojego dyskomfortu.

Gość gość
nie pod swoim nickiem nie robie lewatywy i ogolnie nie polecam. Co do bolu to na pierwszy raz polecam troche alkoholu na rozluznieniejezyk.gif Mi maz lizal druga dziurke, nie wiem o co takie halojezyk.gif Tu nie ma w co wierzyc kobietosmiech.gif ........Hahaha I sralas mu na klate ?A moze sikalas hehe

Gość gość
gość nie pod swoim nickiem nie robie lewatywy i ogolnie nie polecam. Co do bolu to na pierwszy raz polecam troche alkoholu na rozluznieniejezyk.gif Mi maz lizal druga dziurke, nie wiem o co takie halojezyk.gif Tu nie ma w co wierzyc kobietosmiech.gif ........Hahaha I sralas mu na klate ?A moze sikalas hehe X nie nooo... żadnej kupy ;) Ale piss pod prysznicem jak najbardziej ;P

Gość gość
dziewczyny a czy w ciąży nie ma przeciwskazań do seksu analnego ? Bo jestem teraz w 4mc i zastanawiamy się z mężulkiem nad spróbowaniem tego perwersu :P

Gość nie pod swoim nickiem
nie, wyobraz sobie ze nie oddajemy na siebie moczu ani kalu:D ale gdybym nawet miala takie preferencje to co ci do tego?

Gość gość
Zdajomy gej twierdzi, ze wyproznia sie zawsze rano i cialo jest do tego przyzwyczajone wiec wieczorem nic nie zalega w jelitach. Poza tym lewatywy nie robi ale myje sie w srodku (pewnie jakas gruszka do irygacji czy cos w tym stylu)

Gość gość
ja czasami robię lewatywę. Czasami wystarczy tylko trochę po zrobieniu kupy. Ogólnie ja polecam, ale gdy partner nie ma zbyt dużego penisa, tzn może zbyt grubego. Mój mąż ma sporego coś ok. 20 cm i dosć grubego i na początku jest cieżko. Trochę boli na początku. Ale z takimi przeciętnymi penisami jest spoko, na początku tylko mała spinka ze stresu a potem fajna jazda :) Również polecam alko, albo lepiej - zioło :)

Gość gosciowa
my kiedys probowalismy ale bolalo, az tu na nastepny dzien niespodzianka-hemoroidy! Od tamtego mometu wychodza mi co jakis czas w szczegolnosci podczas zwiekszonego wysilku fizycznego lub zatwardzenia

Gość gościÓWaaa
lewatywę robie. Nie mam z tym problemu. Lubrykant na bazie wody polecam :-) ból ? Za pierwszym razem lekki. Teraz mniejszy ale za to jaki przyjemny. Ogolnie ten rodzaj seksu uprawiamy z mężem 2-3razy w miesiącu. Polecam niezdecydowanym :-)

Gość gość
Próbowałam tej formy seksu, i nigdy więcej!!! Boli jak cholera! Wolę tradycyjny seks, seks oralny, gadżeciki, itp ;) Anal absolutnie nie wchodzi w grę. P.S. Lewatywy nie było, bo wcześniej wypróżniłam się wtedy.

Gość gość
w sex shopach podobno można kupić jakiś specjalny lubrykant do seksu analnego ktory też troche znieczula kobiety