Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieAsertywnaa

Jak odmówic

Polecane posty

Gość NieAsertywnaa

Szefowa w pracy namawia mnie na wyjazd który jest związany z moim zawodem.Powiedziałam jej ,że pojadę .Ale wcale mi się nie chce. Wolę ten czas spędzić z rodziną,a nie na jakimś wyjeździe który wcale mnie nie interesuje. Jak teraz jej to powiedzieć ,ze jednak nie jadę ?

Gość gość
Ja też byłam nastawiona anty na jedno szkolenie, ale myliłam się. Było naprawdę świetne, do tego poznałam fantastycznych ludzi, z którymi utrzymuję kontakt.

Gość NieAsertywnaa
Ja nie mam siły jechać 300km .Wole być w domu z mężem i dziećmi. To są 3 dni.Wypada akurat w weekend za 2 tyg.Nie wiem co mam powiedzieć mojej Szefwej.Droadźcie coś.

"- Pani szefowo nie chcę jechać na to szkolenie. Mam inne plany. - Aha, dobrze." Mam nadzieję, że pomogłam/

Gość NieAsertywnaa
Hmm tyle ,że jestem jej wdzięczna ,że mnie przyjeła do pracy i pomogła. Nie wiem czy mam jej powiedzieć prawde czy kłamać ?

Gość gość
prawde, Pani dyrekto bardzo przepraszam ale nie będę mogła jechać na wyjazd za 2 tygodnie z powodu spraw osobistych. mam nadzieję, że nie narobiłam swoją decyzją kłopotu.

Gość Cruella DeMon
Do obowiązków pracownika należy uczeszczanie na wszelkiego rodzaju kursy, dokształcania itp

Gość NieAsertywnaa
Jeśli musze zapłacić za to z własnej kieszeni to nie sądze ,by to należało do mego obowiązku.