Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowka taka jedna

kolejny porod wywolywany

Polecane posty

No I tak drogie mamy, mam miec porod wywolywany.Pierwszy porod po terminie wywolywany a teraz drugi porod tez po terminie I tez wywolywany.Porazka na calego a bylam pewna ze za drugim razem bedzie lepiej(mialam nadzieje urodzic w terminie)A tu lipa jak to mozliwe ?W czwartek ide do szpitala bedzie 41tyg I 3dni:(

Gość gość
o kudre masz pecha

Gość gość
a bralas jakies leki podtrzymujace ciaze? Wspolczuje, bo ponoc wywolywany porod jest bardziej bolesny, ja mialam, ale porownania nie mam :D trzymam kciuki zeby mimo wszystko szybko i bezproblemowo poszlo

Gość gość
dodam jeszcze, zeby za pierwszym razem 'poszlo', bo u mnie nie pomogla jedna kroplowka i masaze szyjki, taki z syna uparciuch :P

Gość gość
Ja też miałam wywoływane obydwa. Drugi mialbyc lżejszy. No niestety nie u każdego to się sprawdza. Obydwa bolesne tak samo i dzieci ponad 4 kilo. Łatwo nie było:)

No wlasnie nie ,zadnych lekow.Ciaze mialam ksiazkowa I pierwsza I druga.Pracowalam do konca(odeszlam dwa tygodnie przed terminem),aktywna cala ciaze bylam.Malowalam nawet sciany,mialam przeprowadzke,czego ja tylko nie robilam.