Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obgadywalam go czy to zle

Polecane posty

Gość gość

plotkowalam o swoim facecie.. a tak , do znjomych, wiem ze to nie ladnie ale wyrzadzil mi duzo zlego, i nie tylko mi, uwazal ze jest swiety ze to ze mna cos nie tak .. kiedys w pracy sie przez niego sie poplakalam bo mnie dusil , ( wiec wygadalam sie 2osobom) przez dlugi czas jeszcze czulam na gardle jego uscik ... w przyplywie zlosci mnie wyzywal, niszczyl moje rzeczy.. na dodatek jak mieszkalismy razem to ja oplacalam mieszkanie a on mial gdzies.. cwel na szczescie juz nim nie jestem chcialam sie wyzalic.. milego wieczorka :)

Gość gość
plotkować nie ładnie ale być z takim draniem to jeszcze gorzej, tylko mało wierzę, że cie dusił i tak traktował ale co tam chciałaś to miałaś

Gość gość
a czy ktos normalny chce zeby jakas osoba go sciskala za gardlo ??? w ogole czy osoba przy zdrowych zmyslach tak robi ? pamietam ze poszlo o glupiego maila,a on od razu mial schizy ze z kims koresponduje,z jakims facetem pewnie,a moze ze go zdradzam nawet i mnie zlapal za szyje,, potem mnie blagal o wybaczenie , czy takie zachowanie mozna wybaczyc ?

Gość gość
to jest nie dopuszczalne i nie wybaczalne !

Gość gość
trzeba go bylo na policje podac..

Gość gość
po takich przezyciach nie dziwne ze sie chcialas komus zwierzyc , dobrze ze juz nie jestescie razem

Gość gość
nie ladnei plotkowac , ale tez nie ladnie tak traktowac kobiety..