Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mar27

Nie wiem czemu ale ranię kobiety

Polecane posty

Gość Mar27

Mam powodzenie i lubię kobiety, ale w pewnym momencie znajomości czuję, że kolejna z którą jestem nie jest w stanie zaoferować mi czegoś więcej i gdy już wszystko dostanę to przestaje mi zależeć. Urywam wtedy znajomość, chodzę zły, staję się złośliwy, wytykam błędy, nudzę się.

Gość annailus
kolejny głupi penis chodzący na tym świecie.............

Gość sewertynnn
Ja mam tak, że po pewnym czasie dana kobieta staje się dla mnie nudna lub inaczej ujmując niepasująca mojej osobie. Widocznie trafiam nie na te co trzeba.

Gość blackwidovv
ja mam to samo... tyle że jestem kobietą i ranię facetów, więc to nie jest kwestia bycia "głupim penisem" tak jak to ktoś wyżej napisał :o🖐️

Gość gość
to sie umowcie

Gość sewertynnn
Po pewnym czasie wychodzą w sumie wady. Kobieta kreuje sobie w głowie obraz doskonałego związku, a my dostrzegamy jej wady lub uznajemy, że "to nie to" i nic na to się nie poradzi, bo nie ma nic na siłę. Tak jak pisałem - widocznie nie trafiam na tą co trzeba.

Gość anjamantrona
ja też..nikt nie ogarnia mojej skomplikowanej osobowości. nie wiem czy to nie dziwne ale szukam osoby z która bede mogła porozmawiać na temat muzyki..nigdy nie spotkałam nikogo kogo fascynowała by taka sama muzyka co mnie. gdy ktoś ma inny gust muzyczny albo słucha disco polo czy techno od razu mnie odrzuca

Gość Mar27
A czego słuchasz? Mi przeszkadza że każda kolejna kobieta jest w sumie podobna do poprzedniej i oddalam się wtedy. Frustruje mnie to, szukam takiej która się czymś wyróżnia i nie piszę o wyglądzie akurat bo te z którymi byłem były atrakcyjne.

Gość Adddaa
Taa, chciałbyś :D Zranić to Ty może jedynie swój palec przy krojeniu chleba. 🖐️

Gość Mar27
Nie musisz wierzyć ile to już razy znudziła mnie kolejna atrakcyjna na poziomie dziewczyna kurr.. mam tego dosyć czy to romans czy związek nie mogę znaleźć tego czego szukam a dla kobiet po czasie staję się zimny, obojętny pokazuję że mam ją w d***e. Teraz robię tak nawet na początku znajomości. :o Czy to problem we mnie czy w nich, nie wiem.

Gość Adddaa
Tanie prowo :D

Gość goscssssssss
czemu prowo? raczej true story. tez tak miewam

Gość Adddaa
Dlatego : " Mar27 dla kobiet po czasie staję się zimny, obojętny pokazuję że mam ją w d***e. Teraz robię tak nawet na początku znajomości. Czy to problem we mnie czy w nich, nie wiem. " Jasne, jasne Poza tym taki zimny drań na jakiego autor się kreuje nie siedzi na babskim forum i się nie żali :)

Gość Mar27
Prowo jak rozumiem bo atrakcyjne kobiety się nie zdarzają? A może bo facet nie może się wyżalić na forum? Nie jestem zimnym draniem, daję sprzeczne sygnały bo nie potrafię być zły to sytuacja w której jestem mnie frustruje i stąd złość wyładowuję ją na drugiej stronie, w końcu zrywam bo lubię jasne sytuacje.

Gość gość
Jesteś popaprańcem i tyle w temacie.

Gość Adddaa
To przestań się puszczać skoro czujesz przez to frustrację:D

Gość gość
Staszek,k***a umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisał atrakcyjne i na poziomie. O jakim g****e mówisz?

Gość gość
"jesli chcesz podobac sie kobietom, zimny dla nich badz jak beton." to jest klucz twojego sukcesu, a zarazem porazki;p

Gość gość
Upieralabym się jednak przy tym że to nie panny byle gownem są tylko z autorem coś nie tak.

Gość gość
mysle, ze okreslenie gowno mozna zachowac dla nizej upadlych samic, chociaz "atrakcyjna panna na poziomie" to w dzisiejszych czasach gowno (znaczy nic) znaczy

Gość gość
Wszystkie kobiety to g***o?

Gość Mar27
A lepiej żeby to ze mną było coś z nie tak czy z kobietami?

Gość gość
kobiety cudowne, tylko ludzie ch**e

Gość Mar27
Jakby to wam prawidłowo przekazać, początkowy urok dziewczyn/kobiet później też na mnie działa ale to jest takie puste bo tylko seksualne potrafię przewidywać wasze zachowania w związku, chyba po prostu swoim zachowaniem charakterem "wnętrzem" nie potraficie mnie zauroczyć.

Gość gość
To może zauroczy cię jakiś mężczyzna.

Gość Mar27
Ostatni mój związek, poczułem że dziewczyna zamiast być ze mną przechodzi od jednej fazy do drugiej w związku i czeka wciąż na kolejny krok z mojej strony zamiast cieszyć się z chwili obecnej. :o Przedostatni związek dziewczyna miała za sobą dużą przeszłość seksualną swobodne podejście do znajomości z facetami zupełnie jakby była obojętna czy znajomość jest bliższa czy tylko na seks, i jedno i drugie potrafiło ją zadowolić.

Gość gość
:D znajdziesz se w koncu jakas meandre osobowosciowa, psychotyczna sadystke, nic nie boj, po prostu masz silne poczucie jestestwa, i kobiety boja sie ciebie lamac, znajdz se jakies egzotyczne hobby

Gość Mar27
Gdy szukam czegoś u dziewczyny to dostaję to w jakiejś skrzywionej formie.