Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego faceci wola dziewice

Dlaczego faceci wolą dziewice

Polecane posty

Gość Dlaczego faceci wola dziewice

Tak jak w temacie. Otóż ostatnio rozmawiałam z kolegą, który zalicza wszystko co nie ucieknie na drzewo. Lubi seks i jest ok ale jak sam stwierdził, że za żonę to weźmie sobie dziewice(ale się uśmiałam bo w okolicy chyba już z każdą spał) Ale naszła mnie myśl dlaczego faceci bzykają wszystkie napotkane laski a jak maja już się wiążą na stale to tak ważne jest dla nich aby kobieta miała jak najmniej partnerów seksualnych. Nie piszcie o jakiś dziurach i fiutach, r*****iu..... bo w końcu wasze matki tez musiały jakoś was zrobić i tez używały do tego....wiecie Odpowiedz na ten temat »

Gość Adddaa
Odpowiadam: dlatego, że nie chcą wychowywać nie swoich dzieci, chcą być pierwszymi i jedynymi. Ale Twój kolega jest śmieszny, bo takiej k*****y jak on żadna porządna nie zechce więc powodzenia mu życzę w szukaniu :D

Gość gościcel
Właśnie o to mi chodziło, teraz seks to temat numer 1 więc już nawet gówniary się łajdaczą....Tutaj nie chodzi o to, że on będzie chował cudze dzieci tylko o to, że teraz wszyscy się bzykają i dziewice po 20 to gatunek wymarły....nie może facet wymaga od kobiety aby była dziewicą jak sami faceci zaliczają każdą. Czy to dla facetów na prawdę ważne?(nie chodzi mi o dzieci)

Gość gość
Sorry, ale ja gatunkiem wymarłym nie jestem - jestem za to dziewicą po 20... No i faceci wcale takich nie wolą, wprost przeciwnie. Albo chcą mieć wyuzdaną dziewicę, która po dwóch tygodniach będzie się bzykać i laski z p***osów będą się mogły od niej uczyć.

Gość gość
To działa w dwie str porządna kobieta nie będzie chciała k****arza, ani porządny facet nie związe się z k***a :)

Gość gościcel
Stachu co dopiero pisałeś, że żaden facet nie chcę w******nej baby a teraz, że mam staroświeckie poglądy? zdecyduj się desperacie... Ja nie twierdze, ze już nie ma dziewic po 20 a moje stwierdzenie jest jak najbardziej trafne bo kiedyś kobiety się szanowały. To, ze ktoś nigdy tego nie robił nie oznacza, że nie potrafi laski zrobić....Ja mam 22 lata i też jestem dziewicą i chyba jedyna a mam bardzo dużo znajomych. Nie raz słyszałam od koleżanek, że żałują seksu z niektórymi kolesiami i tego, że ja nie śpię z kim popadnie i wcale się tego nie wstydzę.

Gość gościcel
Oczywiście, że nie ale jeżeli dziewczyna mająca 19 lat miała już 6 czy 10 partnerów to chyba to o czymś świadczy....nie raz już czytałam to forum i twoje wpisy i jakoś jednego zdania nigdy nie masz...ale co się dziwić po facecie, który siedzi na babskim forum(sorry ale bez obrazy)

Gość gość
staszek spod monopolowego to co twoja matka była szmatą?.

Gość gość
Staszek czyżbyś się obraził? no Stachu nie rób mi tego

Gość gość
oj chyba mama cie nie kochała, w sumie to się jej nie dziwię

Gość gość
Ja nie lubię dziewic. Eee, bo niby co z taką robić? W bierki grać? Zanim toto się oswoi to i z rok trzeba poświęcić, a zanim się do Wacka przyzwyczai i polubi to ze dwa lata męczarni. O nie, żadnych dziewic!

Gość Służę Radą
Eeee tam wolą przer****ne takie jak ty ^^ nie obawiaj sie wiec

Gość nazidebil Białystok
ja wolę dziewice bo mam małego uja i nie chce żeby sie z orientowała, to mój najwiekszy kompleks, po co ma jakaś niunia sie ze mnie śmiać chybabym się potem zapił na smierć.

Gość gość
Bo zwyczajnie nie chcą na starość trzymać w chałpie staruchy ze świadomością że jak była młoda r*****a się z wszystkimi dookoła ;-)

Gość gość
a musiała się od razu r****ć ze wszystkimi dookoła? nie każda jest taka jak ty, dziweczko.

Gość gość
Tak jak wy nie lubicie prawików tak faceci nie lubią puszczalskich :D

Gość gość
Tak jak wy nie lubicie prawików tak faceci nie lubią puszczalskich! - napisał stulejarz i rozpłakał się.

Gość gość
Jaka dziweczko, jeżeli się nie r*****aś to co cię tak zabolało? Na złodzieju czapka gore, powiedz puszczalska czy k***a to najwięcej się oburzają właśnie te co się r****ły z wszystkimi na osiedlu czy wiosce i na te określenia zasługują :D

Gość gość
Szmato niemyta idź obciągnij chłopakom bo czekają w kolejce :D

Gość gość
Dobre, k***a broni swojego honoru k***y, urażona się poczuła :D

Gość gość
To ty pisałaś o r*****iu ze wszystkimi dookoła, mnie by nawet coś takiego nie wpadło do głowy, na pewno k***a z ciebie jakiej świat nie widział. To ty tu zawsze piszesz o zarabianiu ciałem. Powinnaś umrzeć ze wstydu ty kafeprostytutko.

Gość gość
Zapamiętaj sobie szmato, tego już nie zmienisz, co byś nie zrobiła k***ą zawsze pozostaniesz, to tytuł dożywotni :D

Gość gość
R*****ie ze wszystkimi dookoła. Co w życiu to i na jezyku, KAROLINO

Gość gość
zresztą masz słownictwo jak typowa rozjechana wywłoka z ulicy, widać że znasz to z praktyki.

Gość gość
Słownictwo stosowne do sytuacji, wolałabyś dziewica inaczej? ...wybij to sobie z głowy, puszczalska szmato :D