Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna dziewczyna dla 30 latka to 18 latka

Polecane posty

Gość gość

taka prawda

Gość gość
(x/2)+7 gdzie x to wiek faceta a wynik jest idealnym wiekiem partnerki.

Gość Adddaa
Nie chciałabym po 30 tce mieć faceta po 60-tce i nie znam takich par także do d...y Twoja teoria :D

Gość gość
E taaaam. Mężczyzna w wieku 30 lat jesli nie ma laski, to jest desperat. Wszystko mu już jedno. Ja mam młodszego faceta. Tak najlepiej.

Gość gość
jak się zestarzejesz to cię zostawi.

Gość gość
Dziewczyno przykro mi, ale się na tym przejedziesz, mój kolega ożenił się z 8 lat starszą babą, teraz on mlody chłopak ma 32 lata o ona 4 dychy po trzech ciążach, gośc robi wszystko żeby tylko w chacie nie być

Gość gość
do wyzej-ale moj facet,to nie bylby twoim kolega :D

Gość gość
A co mnie obcy ludzie obchodzą? Jestem ładna ORAZ, co ważne, inteligentna, chcę o siebie dbać i się rozwijać do końca życia, to odmładza. I tak, młodszego mam i raczej się na tym nie przejadę. Facet młodszy, ale dojrzały.

Gość gość
Ja też mam młodszego i w zasadzie zawsze miałam młodszych. Także swoją teorię w tyłek sobie wsadź!:-P

Gość gość
22.54 to jest nas dwie:)

Gość gość
zasadniczo Polki wieku 20-28 sa dosc klopotliwe w zwiazkach, w d****h sie im przewraca, jezeli maja jakas tam aparycje, sometimes

Gość gość
młodszy facet? do 4-5 lat to ma jakieś szanse ale powyżej ..dajcie sobie spokój, wiem że byście bardzo chciały, ale biologi nie oszukacie, teraz sobie tam piszcie jakie to jestescie piekne i inteligentne ale kiedys zobaczycie ze takie glosy mialy racje

Gość gość
22.57 Trzy:)

Gość gość
:D Ale "mędrcy" wiedzą lepiej. Ciekawe, skąd im się biorą te magiczne granice....20-28....czemu nie Polki w wieku 18-60, już po calosci polećcie. Wszystkie jesteśmy klopotliwe przecież. Jakieś tam swoje potrzeby mamy, no jak smiemy w ogóle :D

Gość gość
23.05-cztery ! :)

Gość gość
hehehehe:D ciekawe, kiedy się zacznie festiwal oburzenia...

Gość gość
Trzymajcie mnie, ona chce o siebie dbać i tym zatrzyma młodszego faceta, będzie wiecznie młoda, Cher kuźwa :D

Gość gość
do wyzej-tak samo jak facet,ktory mysli,ze jest wiecznie mlody hehe

Gość gość
mam sąsiada, który jest ze starszą i siedzi pod klatką i nerwowo pali fajki. Potrafi tam stać dobrą godzine, żeby uniknąć sexu:P a ta Pani go utrzymuje...różnica ok 10 lat.

Gość gość
Facet nie jest taki naiwny, nie pierdzieli tak od rzeczy, wyrywa dużo młodsze ze świadomością że to nie materiał na żonę czy partnerkę na starość a tylko chwila :D

Gość gość
a ja bym wolała mieć starszego faceta (mam 20) chciałabym żeby miał ok 30, a mam rówieśnika...ja muszę się utrzymywać sama i uczyć się zaocznie a on na koszt rodziców żyje studia dzienne i chcę chodzić na imprezy, ma poczucie humoru jak gimnazjalista, traktuje mnie jak koleżankę po kilku latach związku i ogólnie czuję się źle przy jego małej odpowiedzialności i lekkim duchu.

Gość gość
i nie mówię, że nie chcę chodzić na imprezy, ale jak mam tylko weekend i każdy piątek i sobota impreza...a zdarza się w tygodniu...

Gość gość
autor ma rację i nie gadajcie, że się nie zgadzacie bo same lecicie na starszych facetów a rówieśników macie gdzieś

Gość gość
No pewnie,tylko,ze kobieta po 40 to bedzie w pelnym potencjale seksualnym,a wtedy facet pod 60 nie tak wiele bedzie mogl :D

Gość gość
a kogo interesuje kobieta po 40 ? Tyle razy wszędzie było mówione by nie brać się za zbyt starszych facetów! Kobiety robią to na własną odpowiedzialność ale jak to bywa kobiety nie potrafią ponieść konsekwencji swoich czynów i czepiają się, że ich rówieśnicy biorą młodsze szkoda, że dopiero mając 30 się nimi zaczynają interesować.