Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jesli ja mialam zle dziecinstwo i moj maz tez

Polecane posty

Gość gość

Tzn ze nasze dziecko tez bedzie miali zle dziecinstwo?nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi,czy to tkwi juz w naszej podswiadomosci i bedziemy popelniac bledy naszych rodzicow?

Gość gość
mozliwe. ja wychowywalam sie w rodzinie gdzie ojciec pil. krzyki bicie. jestem bardzo nerowa, wrecz agresywna. ale nie pije.

Gość gość
I wlasnie dlatego boje sie miec dzieci

Gość gość
różnie to bywa ....... ale zawsze możecie stworzyć dziecku dom taki jaki chcielibyście mieć w dzieciństwie ...... tz spokojny ciepły dom bez awantur picia i bicia

Gość gość
skoro jesteś świadoma, że w twoim domu było źle to wiesz jakich błędów nie możesz popełniać i wierzę, że swojemu dziecku stworzysz prawdziwy ciepły dom o jakim ty zawsze marzyłaś

Gość grgrgrg
Byłam przekonana że będę bardziej spokojna niż moja mama w podejściu do dziecka. W końcu póki dziecko się nie pojawiło, byłam wzorem równowagi psychicznej a z dzieciństwa pamiętam wściekającą się matkę, czego nienawidziłam i nie rozumiałam. Niestety, jest dziecko, są skrajne stresy dot.najważniejszych spraw życiowych i... okazuje się że jestem gorsza od mojej mamy.

Gość gość
wszystko zalezy od ciebie I twojego meza.

Gość gość
Teraz obiecujemy sobie z mezem ze nie popelnimy bledow rodzicow ale co bedzie jak pojawi sie dziecko