Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak pojmujecie SEKS BEZ UCZUC pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Czym jest dla Was? Jesli przykładowo ktos nie lubi seksu bez uczuć, nie kreci go to, jednoczesnie mowiac, ze WAs nie kocha/wypaliło sie - a seks chce uprawiac dalej? tzn, ze co?że ten seks nie ma żadnego wiekszego znaczenia? Jak Wy to rozumiecie?

Gość Łona jest Aniołem
literalnie tak jak stwierdził Woody Allen :) Inna sprawa że ja i tak od razu się zakochuje więc nie mam żadnych dysonansów ;)

Gość ko445
taki jest jest ok. tylko musi być namiętny. natomiast najgorszy jest seks z uczuciem ale bez namiętności.

Dnia 6.11.2013 o 12:22, Gość gość napisał:

Czym jest dla Was? Jesli przykładowo ktos nie lubi seksu bez uczuć, nie kreci go to, jednoczesnie mowiac, ze WAs nie kocha/wypaliło sie - a seks chce uprawiac dalej? tzn, ze co?że ten seks nie ma żadnego wiekszego znaczenia? Jak Wy to rozumiecie?

A czy mogłabyś jaśniej? Ktoś twierdzi, że już Cię nie kocha, bo miłość się wypaliła i nie lubi seksu bez uczuć, ale jednak seksu chce?

Gość Sjskzkzjz

Co innego seks bez uczuć z obcą osobą a co innego z przyzwyczajenia, po wypaleniu uczuć ze starą miłością.

Ja nie wyobrażam sobie seksu bez uczuć, oczywiście to nie musi być miłość, wystarczy,  że się zadużę. Uprawiałam jednak seks z mężem w trakcie kiedy się rozwodziliśmy. Nie kochałam już go, ale znałam jak łysego konia, więc kiedy miałam ochotę i była okazja to nie miałam z tym problemu