Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KikaRika

Facet Pomocy

Polecane posty

Gość KikaRika

Witam wszystkie panie. Mam taki problem mam 21 lat trzy lata temu wprowadziłam sie do mojego chlopaka. po roku dowiedzialam sie ze mial przez to problemy , takto zapewnial mnie ze nic sie nie dzieje, wszytsko gra rodzice sie zgodzili. zamieszkałam z nim tylko ze wzgledu na to zeby byc blisko jego, okazało sie ze przez to rodzine niby stracil a ch uja co bo caly czas z nimi rozmawia, on sie kloci z nimi i to nie o mnie tylko o takie inne sprawy . teraz mi mowi ze jestem nikim ze nie chce mieszkac razem ze jestem tania dziw ka ze byly mnie zostawil bo ...takie tam nie przyjemne rzeczy , a gdy jest dobrze to mowi ze mnie nigdy nie zdradzi ze kocha mnie i tak dalej . ale nie szanuje w ogole mojego zdania . tak go kocham ,lecz boje sie ze odejde i nie znajde drugiego takiego chlopaka. bardzo go kocham , bardzo. jak sie z kims wiąże to tylko dla niego jestem.boje sie bardzo samotnosci. co wy na to kobitki? .

Gość KikaRika
zapomnialam dodać że zabronil mi sie potykac z rodozina bo jak tam pojade to koniec , bo on stracil swoja to ja nie mam prawa do swojej.i nie chce miec z nia nic wspolnego. nie mam znajomych i w ogole

Gość Bardzo Stara Panna
Mam nadzieję,że nie znajdziesz drugiego takiego...,bo ten jest nic nie wart.Nie byłabym z kimś,kto do mnie mówi,że jestem tanią d****ą... i że nie chce ze mną mieszkac...nie to nie...Nie masz szacunku do siebie? SAMOTNOŚĆ JEST LEPSZA OD BYCIA Z BYLE KIM.Wiem o tym dobrze,bo byłam idiotami,byłam długo sama i jestem ze swietnym facetem.Warto sie cenić i cenić swój czas i swoje nerwy.

Gość gość
docieracie się, będzie dobrze.

Gość Bardzo Stara Panna
ooo ,a to juz śmierdzi próbą kontroli nad tobą.Uciekaj. poczytaj o PRZEMOCY PSYCHICZNEJ.tak to się zaczyna.Czasem łagodnie,od "nielubienia " znajomych i rodziny i braku szacunku dla twojego zdania i twojej osoby.

Gość gość
koles sie nad toba zneca psychicznie a ty sie pytasz co masz robic? uciekac jak najdalej dziewczyno! nie wiem na co ty jeszcze czekasz

Gość gość333
uwierz w siebie. dasz rade sobie sama i znajdziesz faceta który bedzie traktował cię jak prawdziwą kobiete a nie szmacił na każdym kroku.