Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikana73

Kochanki powiedzcie ich żoną

Polecane posty

Gość ikana73

Dlaczego to tak boli kiedy odkrywasz że ma Cie gdzieś kochasz, tęsknisz , dbasz i nagle ........ no właśnie co? Myślę że kochanki też są zmanipulowane, żony złe , matki złe nawet babcie złe a ta oto trafiła się cudowna i będzie super., będzie lekiem na całe zło. Ja jestem pewna , że mój ukochany ma romans i jestem manipulowana i błagam Boga o prawdę bo chyba nie ma nic gorszego niż być oszukiwana i być wariatka bo tak twierdzi mój !!! Marzę aby się odezwała i powiedziała prawdę , bo z nią już nie chce a ja jestem wariatką.Czy jeśli facet poużywał sobie z inną , z Ciebie robił w jej oczach potwora a teraz chce żyć jak przedtem , ,,Bądź jak dawniej- a ty nie możesz po tych chamskich bezczelnych odzywkach gdy na co dzień byłaś , odkurzaczem, pralka która jest działa więc ok, a 'teraz to Moja wina bo nie mogę dojść do siebie i nie potrafię być jak dawniej,Boje się co jeszcze wymyśli , bo jeśli raz mu się uda mnie zmanipulować to później będą ciągłe powroty mojego zwariowania. Apeluje więc do wszystkich kochanek, które facet potraktował jak maszynkę do robienia lodów, powiedzcie żoną o tym co się stało nie powinno im to pójść płazem, nie powinni być bezkarni a ich żony żyć z przeświadczeniem że maja fobię, i są chore. Nie istotne co te żony zrobią czy chcą rozwodu , czy zostaną z nim dla dzieci dzięki kobietom tak samo zmanipulowanym jak te które siedzą w domach prawda będzie jedna a na pewno los jaki ich czeka będzie w ich rękach a nie męża który robi z nich wariatki. Błagam tak róbcie nie ważne jak gdzie i kiedy, nie ważne dlaczego, problemy w życiu są zawsze ale dlaczego mam być chora psychicznie, przestaję (dla niego) gdy odpuszczam . Ale moje dziecko słyszało że matka zwariowała!!!!

bardzo dużo zbiegów okoliczności się działo . które on przemilczał albo nie chciał odpowiedzieć ale ja wiem jedno.....pan bóg nie rychli wy ale sprawiedliwy i do tej kochanej mojego męża mój ból wróci z podwojoną siłą i już teraz mi jej żal

Gość gość
Witaj jestem mężatką tak jak ty mam dziecko i zarówno jestem kochanką i jak myślisz mam zadzwonić do mojego kochanka żony i mu powiedzieć o jego romansie ze mną to chore widocznie nie jesteś dobra w łużku skoro maż cie zdradza

Gość gość
Ja również mam kochanka to jest teraz w modzie nie wiem dlaczego robisz z tego takie halo :-)