Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rezygnacja z aukcji na allegro

Polecane posty

Gość gość

Kilka godz po zalicytowaniu postanowiłem odwołac aukce gdyż ten towar znalazłem na innej stronie w jeszcze lepszej cenie niz minimalna na allegro.Wymyslilem podow,napisałem sprzedajacego o wycofanie z aukcji z powodu naglego wypadku wiec aktualnie nie mam pieniedzy żeby zaplacic za tę rzecz.Od dwóch dni sie nie odzywa.Kilka razy dziennie wchodzi na allegro,fakt że ma duzo rzeczy do sprzedania bo to chyba jakas kurtownia czy sklep wiec iduzo klientów,wiadomosci.Kilka razy wysłałem prosbe ale nadal w aukcji uczestnicze.Z piatek jest zakonczenie,nikt nie licytuje oprocz mnie wiec z pewnoscia wygram! ale co bedzie jesli nie zaplacę? Jesli bedzie mial jakiś poroblem napisze mu/jej że wysyłałem kilka prosb o odwołanie i to było na jego głwoie

Gość gość
od sprzedającego zależy czy zaakceptuje twoją prośbe, jeśli nie to wygrasz aukcje. W przypadku gdy nie zapłacisz licz się z negatywem.

Gość gość
co wy ludzie macie w głowach :o siano? jak w sklepie kupujesz rzecz a potem w drugim sklepie widzisz taką tańszą to też lecisz oddawać?

Gość gość
Autorze jestes niepoważne, to nie jest problem sprzedającego, tylko Twoj, ze robisz nieprzemyślane zakupy. Sprawdź czy ma w zakładce "o mnie" jakąś uwage o rezygnowaniu z licytacji. Wiele osob ma wpisane zeby licytować z glowa bo nie odwołują ofert.