Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan T

Kino czy Teatr

Polecane posty

Gość Pan T

Co według was jest lepsze tak jak w temacie ale piszcie czemu bo chodzi o to ze chce zabrać dziewczynę do teatru mam dość tego kina ale nigdy nie byłem w teatrze ona też :D ale wiem ze chętnie by poszła Dlatego pytam co wam się podoba w teatrze np czego nie ma w kinie a jest w teatrze musi coś takiego być jakaś taka ważna rzez ze ludzie wybierają kino albo teatr

Gość gość
lornetka, kurtyna, oświetlenie, loże

Gość gość
teatr,widze,ze jestescie oboje na poziomie:)pozdrawiam

Gość gość
teatr albo operetka. kino oklepane.

Gość gość
teatr albo kino studyjne... Nie wiem jak można w ogóle chodzić do tych wielkich, komercyjnych kin... To dla głupiego ludu

Gość gość
Teatr, tylko jesli nigdy nie byliście,wybierzcie jakąś komedię, cos lekkiego.

Gość gość
hmm a co powiedzie o spektaklu "Kleinman (Adam Hutyra) Smierć Woody'ego Allena" bo na to chce iść ale nie wiem czy warto ?

Mnie osobiście teatr nudzi, dlatego też wolę kino. Powiem szczerze, że ostatnie filmy, które widziałam w kinie też nie były wysokich lotów. W zeszłym tygodniu byłam w Cinema City Arkadia w Warszawie w sali kinowej Škoda 4DX. To był świetny wybór. Pierwszy raz film ani przez minutę nie był nudny. Wszystko działo się obok mnie. Czułam, że jestem w centrum akcji. Naprawdę to jest coś niesamowitego. To nie jest to samo co 3D czy jakieś tam 7D, poza tym emitowany jest w tej technologii cały film, a nie jakieś tam 10 czy 15 minutowe zjazdy koleją górską. Ja akurat byłam na Avatarze, ale teraz chyba coś innego leci. Szczerze polecam się tam wybrać. Emocje gwarantowane :)

Gość gość
nie ma to jak wybrać się z Częstochowy do Kina i to specjalnie do Warszawy

Gość nosleep29
Jak dla mnie kino. W sumie slyszałam, że jest jakieś nowe CC Arkadia Skoda 4Dx ponoć lepsze niż 4D i 5D tzn nawet się nie porównuje :D http://cinema-city.pl/4dx-info tu macie więcej info :)

Gość lucas3333
Zależy kto co lubi, mi akurat pasuje poczucie humoru pana Jaroszyńskiego, także dla mnie było proste, że muszę zobaczyć jego pierwszą sztukę, czyli Roma i Julian ( www.romaijulian.pl ). Powiem tak – podobało mi się, ale nie jest to rzecz dla każdego. Polecam najpierw obejrzeć sobie kilka odcinków Graczyków, żeby oswoić się z tym dowc**em :D