Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obowiązkowe spotkanie szkoleniowe w Urzędzie Pracy nie dam rady przyjechac

Polecane posty

Gość gość

Witam Od paru miesięcy jestem zarejestrowana w Urzędzie Pracy. Przy drugim podpisie dostałam informację że mam stawić się 19 listopada na jakieś spotkanie w sprawie pracy które będzie trwało około 3 godzin i to spotkanie jest obowiązkowe. Problem polega na tym że jestem w czwartym miesiącu ciąży i mieszkam z partnerem w innym mieście. Nie dam rady dojechać tam na to spotkanie a partner nie może ze mną tam jechać bo pracuje w tych godzinach. Czy mogę to jakoś usprawiedliwić czyli nie zgłosić się na to spotkanie które jest obowiązkowe ?.

Gość gość
niech ci ginekolog wystawi l4 dla pup ... wtedy daruja ci wszystkie te spotkania

Gość gość
dokładnie tylko zwol. lekarskie Cię usprawiedliwi :)

Gość gość
zebys sie nie zdziwila jak bys poszla na spotkanie a okazlo sie ze odwolane. ja tak mialam. podpisalam sie jako szkolenie zalioczone.

Gość gość
a to w ciąży nie wychodzisz z domu? nie jeździsz busami?

Gość gość
Zaświadczenie dla PUP od ginekologa ale chodzi Ci o to że będę dalej zarejestrowana czy po prostu mnie wyrejestrują ?

Gość gość
Nie po prostu mam ciężki dojazd busem do drugiego miasta a w domu jest chora babcia z którą muszę dodatkowo zostać. A to zaświadczenie mam zanieść do informacji w PUP ?