Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anadelkka

Jak długo staraliście się o dziecko

Polecane posty

Gość anadelkka

Jestem ciekawa ile czasu minęło odkąd odstawiłyście środki antykoncepcyjne do zobaczenia dwóch kresek na teście? I jak bardzo byliście "zaangażowani" tzn., czy prowadziłyście kalendarzyk, wyliczenia, pomiary temperatury czy raczej na luzie?

Gość gość
Ja od odstawienia cilestu a brałam go od 7 lat do zaciążenia 3 miesiące Starłam się bardzo, prowadziłam wykresy temperatury, obserwacje cyklu, owulacji itd.Test pokazał dwie kreseczki na 4 dni przed terminem okresu :-)powodzenia

Gość czajnatałnn
Najlepiej jest podejść do tematu na luzie :) My z mężem krótko po ślubie stwierdziliśmy, że chyba czas otworzyć się na potomstwo :) Odstawiłam tabletki, zaczęłam brać kwas foliowy. Zostałam zapłodniona przy drugiej owulacji :) Żadnych wyliczeń, jedynie rezygnacja ze wszystkiego, co niezdrowe i proszę bardzo... W dzisiejszych czasach babki się niepotrzebnie spinają. Nasze mamy i babcie żadnych tabelek nie prowadziły i normalnie zachodziły w ciążę, a dziś kobitki szaleją z kalendarzykami i potem dziwią się, że muszą miesiącami albo nawet latami starać się o dzidziusia...

Gość gość
My jechalismy na przerywanym rok. Postanowilismy miec dziecko staralismy sie 2 lata z malym leczeniem hormonalnym zaszlam ale poronilam w 7 tyg. Odczekalismy 3 miesiace bo mialam zabieg i znow zaczelismy sie starac, tym.razem zajelo nam to 15 miesiecy w tym badania monitoringi leki. Teraz jestem w 6 mcu.

Gość andelkka
2013-11-06 17:36:34 ojej ale długo!!! :( podziwiam za wytrwałość! gratuluję, że się udało w końcu!

Gość andelkka
up:)

Gość gość
my 3 cykle w 4 zaszlam :)

Gość gość
Staramy sie prawie6 lat po nowym roku in vitro....

Gość gość
4 lata

Gość gość
16 cykli, drugi po histeroskopii.