Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi męczyźni pokazywali innym Wasze brzuszki ciążowe

Polecane posty

Gość gość

Witam :) może to pytanie trochę dziwnie brzmi, ale mój mąż chce wszystkim pokazywać mój brzuch ciążowy, rodzico, rodzeństwu mojemu i jego..ostatnio do mojego brata przyjechał kolega z Francji i jemu też pokazał, myślałam, że się spale ze wstydu..to już chyba była przesada, widzaiłam gościa drugo raz w życiu..owszem jest fajny i sympatyczny, ale nie chciała bym mu takich rzeczu pokazywać, bo to chyba trochę osobista sprawa...a Wy jak uważacie ?..że powinno się pokazywać innym ? Czy schować go dla siebie ? Bo mi się wydaje, że to troche intymna sprawa żeby tak się pokazywać wszystkim..

Gość gość
Obrzydliwe

Gość gość
a buzi nie masz? Rączek? Nie chcesz to nie pokazujesz - TWÓJ brzuch.

Gość gość
Nie, ale chwalił się, że mam malutką piłeczkę i bez rozstępów :) Gorzej po porodzie hahaha :D Ale kwestia czasu...

Gość gość
Jak to robi? Zdziera Ci bluzkę i pokazuje palcem wołając "zobacz, tu rośnie mój potomek?"

Gość gość
Ostatnio jak chciał pokazać to temu chłopakowi z Francji na siłe mnie wyciągnął zza stoły, pomimo tego, że nie chciałam..zaszedł od tyłu podniósł bluzke i tyle..nie chciałam przy kolesiu robić jakiś chorych akcji żeby na męża krzyczek czy uderzeć itp..bo zachowała bym się jak idiotka

Gość gość
nie nie pokazywał, zresztą nawet bym nie pozwoliła. Twój facet ma chyba coś z głową.... to nie jest normalne.

Gość gość
Muszę z nim o tym porozmawiać, ja rozumiem, że się cieszy..bo się cieszy i to bardzo..ale to nie powód, żeby mój brzuch pokazywać, bo dla mnie to bardzo krępujące..

Gość gość
Ja mam mu może w taki mrazie zdjąc spodnie i pokazywać..o patrzcie jakiego mój mąż ma dużego penisa ?? Kurde...jak przyjedzie w piątek z delegacj to z nim pogadam...bo czułam się upokorzona w pewnym sensie

Gość Stefi30
Ja mam pare zdjec porobionych i kilka filmikow nagranych jak sie male rusza w w brzuszku i pokazalam ostatnio w pracy kilku facetom bo sie pytali czy czuje ruchy. Nigdy nie podnosilam do gory bluzki bo to troche dziwne by bylo.

Gość gość
Ja do pracy nie chodzę, jestem za zwolnieniu obecnie..mi tez się wydaje dziwne..jak chce niech pokazuje swój...bo ma większy od mojego..

Gość gość
Następnym razem powiedz " To teraz Ty pokaż swojego siusiaka, którym tego malucha zmajstrowałeś" :P

Gość gość
Pustak, cieszy sie ze nie masz rozstepow i chwali wszystkim obnazajac Twoj brzuch. pewnie najwieksza jego bolaczka jest wyglad Twojego ciala. Gratuluje wyboru meza.

Gość gość
Nie, nie ja w takich kategoriach tego nie odbieram :) bo on mnie kocha taką jaką jestem i będzie kochał bez względy czy przytyje, bo na pewno przytyje jak każda kobieta w ciąży czy tez jak większość, on się po prostu bardzoi cieszy tą ciąża, gdybyś widziała jaki miał wyraz twarzy jak słyszał bicie serca, jak się cieszy z każdego USG :) on tak radości jestem tego pewna, tylko dla mnie jest to troche nie zręczne