Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faraonka Ra

chora sytuacja

Polecane posty

Gość Faraonka Ra

z moim eks rozstałam się ponad miesiąc temu. nie pasowaliśmy do siebie, uczucia minęły. postanowiliśmy za obopólną zgodą się rozstać. ale, że dobrze się znamy i rozumiemy, spróbowaliśmy przyjaźni. czytałam i słyszałam, że to niemożliwe. no ale zobaczymy jak to będzie. póki co, musze powiedzieć że idzie dobrze. ponad tydzień temu poznałam pewnego chłopaka. dojrzałego, starszego i widocznie zainteresowanego moją osobą. jest też bardzo podobny do mnie (czyli jest zupełnie inny niż mój eks). dotąd byliśmy na dwóch randkach. ja nie szukam na siłę faceta i powiedziałam to temu chłopakowi. on zrozumiał, spotykamy się by się poznać i nie speszy nam się do związku. mam dość rozczarowań i chce sie związać już na stałę z kimś, a nie dowiadywać się o strasznych wadach podczas związku. z przyjacielem jestem bardzo związana. jesteśmy przyzwyczajeni do swoich osób. on się widocznie ucieszył, gdy usłyszał że poznałam kogoś podobnego do mnie. dzisiaj jednak napisał mi, że idzie na randkę z jakąś dziewczyną. i tu zaczyna się nie miła sytuacja. czuję się jak idiotka, bo jestem o niego... zazdrosna (?). zachowuję się jak pies ogrodnika. wiem, że to cholernie żałosne. a jednak tam się poczułam. co robić? powrót do siebie raczej nie wchodzi w grę. uczucia minęły, miłości nie ma. a jest jakoś mi smutno. przecież skoro ja chodzę na randki (mimo, że nie rzucam się w nowy związek, a z czystej ciekawości poznania tego człowieka), on też może. cholera, jakie to skomplikowane. jestem pewna, że nic do niego nie czuję. jedynie ten pies ogrodnika :/

Gość gość
Ja mam wrażenie ze TY jednak głupia jesteś :(

Gość Faraonka Ra
głupia.. pewnie :/ po prostu tak się poczułam. nie mam na to wpływu

Gość gość
Poznałaś fajnego faceta, po h*j Ci gość o którym wiesz, że jest nie do życia. Po co Ci to.

Gość Faraonka Ra
no tak... niech ktoś mi napisze dobitniej to. bez wulgaryzmow, ale żeby do mnie dotarło

Gość Faraonka Ra
UP UP :(