Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzice waszy facetow

Polecane posty

Gość gość

Chcialam Was zapytac jak wygladaja wasze relacje z rodzicami chlopaka/narzeczonego ? Czesto bywacie w domu chlopaka,czy moze spotkania odbywaja sie u was,ewentualnie na neutralnym podlozu ? Wasi faceci stoja bardziej za wami czy za rodzina ? Lubicie sie z rodzicami chlopaka ? Jestem ze swoim facetem juz rok.W niedziele moja nasza pierwsza rocznica,zaplanowalismy jak to bedzie,a on wyskoczyl mi,ze mam przyjechac w sobote do niego i spac (co mi sie nie podoba,bo po prostu mam pewne zasady ) ,to krzyzuje mi wszystkie plany! W sobote wieczorem planowalam upiec ciasto na niedziele i zrobic ogolne zakupy na kolacje.Powiedzialam,ze przyjade we wtorek,a on na to,ze jesli nie przyjade w sobote,to nie widzimy sie w niedziele :( Zaczal mi mowic,ze jego rodzice mnie w ogole nie znaja , co jest absurdem,bo bylam juz u nich kilkanascie razy,nawet Sylwka z nimi spedzilam,spalam u niego po weselach i balach ,potrafilam byc u niego dwa dni pod rzad wlasnie po takich imprezach (nie mieszkamy w tym samym miescie,wiec wtedy sila rzeczy musialam u niego nocowac),znaja mnie bo rozmawialam z nimi,nawet pilam,tanczylam z tata ... a on mi mowi,ze oni mnie nie znaja :/ Zdenerwowal mnie tym tekstem,czasem mam wrazenie,ze bardziej liczy sie z rodzicami niz ze mna ... Chlopak 29letni :/

Gość gość
matk amojego meza nawet nie zdazyla zostac moja tesciowa , poznalam ja pol roku przed tym jak zmarla na raka . Moj tesc jest w finalnym stadium alzcheimera , brak kontaktu , ale byl swietnym gosciem jest mi bliski jak moj wlasny ojciec.

Rodzice mego ex byli najgorszymi tesciami jakich mozna sobie chyba zyczyc. Moja obecna tesciowa jest super....

Gość gość
No ja szczerze mowiac nie przepadzam za jego rodzicami,tata jest ok,ale mama taka dziwna,nie pala sympatia ... A jak spostrzegacie mojego chlopaka,jego zachowanie odnosnie planow na rocznice ?

Gość gość
Mam identyczna sytuacje, tzn mieszkamy od siebie daleko (70km) i najczęściej to on przyjeżdża do mnie. Ja u niego jestem jeden weekend w miesiącu no i czasem z okazji jakichś imprez rodzinnych itp. Jego rodziców bardzo Lubie. Czasami bywam u nich nawet jak on jest w pracy a ja mam lepszy dojazd z uczelni do niego niż do siebie. Czuje się tam prawie jak w domu. Problem mam jedynie z jego siostra, która jest dość ekspansywna osoba i przez nią mój facet czasem zapomina ze jest w związku.