Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczona narzeczonego

35 małych prezentów na 35 urodziny Co sądzicie PORADZCIE

Polecane posty

Gość narzeczona narzeczonego

Mój narzeczony ma za 2 tyg urodziny. Nie wiem co kupić. 1) Bo on wszystko ma, dosłownie. Dużo sobie kupuje i w ogóle. Ma oryginalne zegarki, ze sto dobrych krawatow i koszul (pracuje pod garniturem dzień w dzień, ma duzo pendrivow, ulubiony kubek, tshirty.. 2) Nie mam dużo kasy, a głupio by mi było płacić naszą wspolna kartą kredytową (powiązaną z jego kontami) za jakieś drogie prezenty , których może nie polubić. Więc pomyślałam o 35 drobiazgach. Chciałam coś oryginalnego, dla zartu, z jajem,.. Np. -perfumy ktore wlasnie mu sie skonczyly -ulubiony slodycz -ulubione piwo -jajko niespodzianka -wydrukowac nasze wspolne zdjecie (dostal ostatnio ramke i ciagle mowil ze nie ma czasu wydrukowac) -cos o rzuceniu palenia-dla zartu,bo mu dokuczam , ze pali a on ciagle niby przestaje -pistolet na wode .......

Gość gość
Dla mnie porażka. Jajko niespodzianka i pistolet na wodę dla 35 letniego faceta? Może jeszcze resorak i pluszak? Można wymyślić fajny, praktyczny prezent, w przystępnej cenie, ale po co, jak można kupić dorosłemu facetowi nicorett i zabawki ;/