Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka żona babcia 51 lat

Dorosłe dzieci duże problemy i mąż obwiniający mnie o wszystko

Polecane posty

Gość matka żona babcia 51 lat

Syn - 26 lat, siedzi w więzieniu za handel narkotykami, poza tym jest sam narkomanem a oprócz tego zrobił dzieci dwóm dziewczyną, ma dwie córki. Córka 24 lata, panna z dzieckiem. Ma 6letniego syna którego my z mężem wychowuje praktycznie bo córka zajęta jest alkoholem, teraz jest w związku z facetem(ba nawet wychodzi za niego) który nie akceptuje jej syna. Mój mąż chodzi wściekły, czepia się mnie że źle wychowałam dzieci i że jako matka jestem do niczego że tylko to miałam do roboty co prowadzić dom i wychować dzieci, nawet chce rozwodu. A ja sama przez to również zaczynam pić i obawiam się wbrew pozorom tego że się uzależniłam, za każdym razem próbując się uspokoić sięgam po kieliszek. Mąż jest pracoholikiem, prowadzi własną firmę, na dzieci syna płaci alimenty z własnej kieszeni. W dodatku wystąpił do sądu o odebranie córce praw rodzicielskich. Skontaktowałam się nawet z ojcem swojego wnuka ale mój mąż dał mu pieniądze w zamian za to że nie będzie się domagał swoich praw(właściwie to obowiązków a nie praw bo syna się wyparł tuż przed urodzeniem). A ja teraz jestem w kropce bo mąż powiedział że żąda rozwodu. Powiedział że kupi mi mieszkanie i da pieniądze na start oraz będzie mi dał co miesiąc 5 tys. zł. Bym mogła godnie przeżyć ale jak za te pieniądze można godnie żyć?

Gość gość
no to nie masz wyjscia. A i opcja męża też dobra. Odstaw tylko ten alkochol. Ogarnij się i poszalej

Gość gość
Prowokacja no tak za 5 tysiecy jak godnie zyc he he he .Dobre naprawdę :P

Gość gość
nie bierz się za prowokacje - nie wychodzi ci ziiieeewwww

Gość gość
marne prowo

Gość gość
słabizna -138/10 :o

Gość gość
Ja po rozwodzie na swoje dziecko dostałam 800 złotych alimentów