Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłem dziś po raz pierwszy w życiu w Biedronce

Polecane posty

Gość gość

Masakra co tam się dzieje :D dziewczyna otworzyła słoik z jakimś mięsem, zjadła około połowy i odstawiła z powrotem :D Moja noga nigdy więcej tam nie postanie :D

Gość gość
ee nie wierze Ci :P

Gość gość
Tak i malują oczy czarnym eyelinerem za 5zł, klasa.

Gość gość
Widocznie mieszkasz w jakiejs kiepskiej dzielnicy, u mnie jest kulturalnie

Gość gość
to widac jaki prestiż tej dzielnicy skoro takie chamy i prostaki tam mieszkają :D

Gość gość
a czym maja się malować węglem?

Gość gość
Przysięgam, że tak było! :D Byłem po żelazko bo mi się zepsuło, mogę dać paragon jak nie wierzycie :D ps. całkiem niezłe to żelazko :classic_cool:

Gość gość
Nie żartuj:D Nie ma tam ochrony? Gdybym to ja zobaczyła na pewno bym zgłosiła takie zachowanie kierownikowi sklepu! Dziadostwo na maksa! Zresztą dzielnica nie ciekawa! Bałuty w Łodzi jest znana łodziakom z najgorszego dziadostwa w mieście.Juz lepiej by było żeby ukradła, nie zżarła! Nigdy nie byłam w Biedronce, nawet nie wiem gdzie mieści sie w mojej dzielnicy.Wiele złego o tych sklepach słyszałam, nic dziwnego że kupuja tam tylko "wybrani":D

Gość gość
Łódź sama w sobie jest słynna z wszelakich patologii, na równi z całym Śląskiem i nie wiem jaki obszar Polski może się równać z tymi dwoma :D czasem zazdroszczę, że nie mieszkam w takich miejscach, biedaszyby, narkotyki, prostytucja nieletnich, zabijanie dzieci, wyjadanie mięsa z biedronki

Gość gość
gość Widocznie mieszkasz w jakiejs kiepskiej dzielnicy, u mnie jest kulturalnie x Mieszkam w bardzo prestiżowej części Wrocławia :classic_cool:

Gość gość
A ja jestem w biedronce co kilka dni i lubię ten sklep - jest byle co i są dobre produkty - tak jak we wszystkich sklepach. Wczoraj kupiłam m.in. papier toaletowy velvet i cukierki krówki z promocji ;-)

Gość gość
u mnie jest biedronka i 2 sklepiki prywatne w takiej samej odległości, wszyscy chodzą do biedronki żeby zrobić na złość sklepikarzom, którzy lubią zdzierać i np. ten sam produkt co w biedronce jest po 2,50 to u sklepikarza po 3,50 ...taka marża, niech się ogarną albo zwijają interes :) Tym bardziej,że w biedronce nie ma tłoku ani kolejek

Gość gość
gość Tak i malują oczy czarnym eyelinerem za 5zł, klasa. - Czy ty niedorobiona idiotko myślisz, że o urodzie kobiety świadczy czym się maluje? Jak jesteś brzydka, to nawet najlepsze kosmetyki ci nie pomogą. - wczoraj w autobusie widziałem parkę, chyba studentów. On w traperkach, broda. Ona jakieś tam kozaczki, sukienka w kwiatki, Włoski blond proste długie, z przedziałkiem na środku i okulary. Na pierwszy rzut oka "Nerd". A tak naprawdę, gdyby tylko trochę coś zrobiła z włosami u stylistki i zdjęła okulary, to była prześliczna wysoka, długonoga modelka, o pięknej twarzy i regularnych rysach. I była taka kochana dla niego. Przytulała się cały czas, uśmiechała. Żadna materialistka, ani żałosna, zdemoralizowana kafeteryjna suka. Teraz wiem, gdzie będę szukał dziewczyny. Pod uniwerkiem. Chyba jako nacjonalista, pójdę na ten antyfaszystowski marsz i tam jakąś wyrwę :)