Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceta najlepiej poznać po tym jak zareaguje na wpadkę

Polecane posty

Gość gość
hahahahaha a myślisz, że czarni mają coś wspólnego z Biblią? to się grubo mylisz, fajnie, że znalazłem naiwną która godzi się robić na obiboka, niektórym to pasuje, że facet palcem nie kiwnie, z niezłej patologii ją wyrwałeś, pa 🖐️

Gość gość
nagle pełno ateistów, ale święta pewnie obchodzisz ? prawda jest taka że prawdziwy facet nigdy nie pozwoli swojej kobiecie pracować bo sam mając łeb na karku jest w stanie zarobić na rodzinę i Biblia czy cokolwiek innego nie ma tu nic. Kobiety są od prowadzenia domu i pisze to jako facet. Gardzę smieciami, które nie są w stanie sami zarobić na utrzymanie tylko jeszcze swoje kobiety wysyłają do pracy.

Gość gość
Jakby moja p***a nie chciała pracować to bym jej walichy za drzwi wystawił, krótka piłka i uczciwy układ Ja pracuje to i ty pracuj Kobieta jak nie pracuje to w chałupie i tak syf cały dzień jest, bo wielmożnej księżniczce ciężko jest d**e ruszyć sprzed kompa, ogarnąć mieszkanie i ugotować obiad Jak ci tak ciężko zrobić chociaż tyle to idź do roboty! a po za tym kobiety siedzące w chałupie dostają małpiego rozumu i nieźle im pod deklem odwala z tego nieróbstwa

Gość gość
po za tym kobiety siedzące w chałupie dostają małpiego rozumu i nieźle im pod deklem odwala z tego nieróbstwa jak wybierasz tak masz, normalna kobieta zna swoje miejsce.

Gość gość
Sam jesteś frajer utrzymywać kobietę :-D :-D

Gość gość
I zarabiam na tyle dobrze żeby utrzymać dom, żonę i dwójkę dzieci. Ale k***a nie jestem sponsorem, kobieta u mnie zarabia

Gość gość
Frajerem się nie czuję, bo mam zawsze wysprzątane, ugotowane i wyprane. Nie muszę tego robić sam. A kasy nam nie brakuje bo moja w tym głowa.

Gość 15 24
czy wartość faceta mierzy się tylko tym jak reaguje na dzieci? i na wpadkę ? a potem sa takie małżeństwa bez sensu gdzie są tylko dla tego że ona wpadła a on ją utrzymuje i daje kasę na dziecko a w rzeczywistości marzy o innej

Gość gość
marzyć se może, póki jednak daje na dziecko i troszczy się o nie to spełnia swój obowiązek, i tyle

Gość gość
sram se na jape

gość bambino gada bzdury, choroba do ciąży nie ma nic... na chorobe nie masz wpływu, na ciążę tak, jak nie r***asz to się martwić nie musisz...co do długów, to sama uciekałabym od faceta, który nie potrafi gospodarować kasą i nie zapewni bytu rodzinie bo to jego zasrany obowiązek tak samo jak łożenie na dziecko więc teraz nie róbcie z siebie ofiar bezmózgi - A od kiedy to zasranym obowiązkiem faceta jest łożenie na rodzinę? Taki sam obowiązek ma kobieta jak i facet. Jeśli facet ma zapewniać byt rodzinie, to kobieta ma siedzieć w domu, zajmować się nim porządnie i być wierna. Takich jak ty, każdy facet powinien unikać. Bo nie masz skrupułów i jak tylko zrobi się ciężko, a w tym kraju to bardzo możliwe, to rzucisz faceta jak zużyta podpaskę. ty nie masz uczuć. jesteś wyrachowana kur wą. Pokazałaś, że właśnie jesteś ta szmatą, z którą żaden facet znając twoje poglądy, nie chciałby się związać. Kobieta ma wspierać mężczyznę i na ślubie przyrzekają sobie wierność na dobre i na złe szmato!

gość a w Biblii mój drogi, a skoro żyjesz w państwie katolickim to masz się do niej stosować a jak nie pasi to wypad do Arabii albo Indii - w Biblii ku rwo jest napisane, że kobieta będzie posłuszną mężczyźnie, będzie skromna i cicha. więc szmato nie powołuj się na Biblie i nie przytaczaj argumentów, jakie ci sa obłudna wszetecznico wygodne. Jakby ci w tym momencie pasował feminizm, to byś się powoływała na feminizm i prawo do pracy kobiet. Najgorsze są zdemoralizowane, dwulicowe, fałszywe i wyrachowane, egoistyczne dzi wki takie jak ty. Powinnyście mieć wypalone na czole znamię, żeby mężczyźni omijali was szerokim łukiem :O🖐️

Gość gość
---> VBambino Nie do ciebie nie mam, ale powstrzymaj się trochę z przekleństwami... Przykro się to czyta... PS. Jeśli chodzi o poglądy - popieram.

Gość 15 24
marzyć se może, póki jednak daje na dziecko i troszczy się o nie to spełnia swój obowiązek, i tyle ---------------------------------------------------------------------------- czyli facet dla ciebie to tylko dostarczyciel spermy i bankomat reszta nie ma znaczenia

Gość 15 24
Najgorsze są zdemoralizowane, dwulicowe, fałszywe i wyrachowane, egoistyczne dzi wki takie jak ty. Powinnyście mieć wypalone na czole znamię, żeby mężczyźni omijali was szerokim łukiem --------------------------------------------------------------------------------------- gdyby rzeczywiście je oznaczyć to by się okazało że 70 % ma znamię

gość ---> VBambino Nie do ciebie nie mam, ale powstrzymaj się trochę z przekleństwami... Przykro się to czyta... PS. Jeśli chodzi o poglądy - popieram. - wybacz, ale zawsze będę przeklinał w topikach o wyrachowanych i zdemoralizowanych kobietach, albo w topikach, w których kobiety nie szanują mężczyzn.

15 24 Najgorsze są zdemoralizowane, dwulicowe, fałszywe i wyrachowane, egoistyczne dzi wki takie jak ty. Powinnyście mieć wypalone na czole znamię, żeby mężczyźni omijali was szerokim łukiem --------------------------------------------------------- ------------------------------ gdyby rzeczywiście je oznaczyć to by się okazało że 70 % ma znamię - właśnie dlatego przestrzegam przed Polkami.

Gość gość
na szczescie mam normalnego faceta, wiem ze nie ucieknie na slowo ciaza, nie zmusz mnie do pracy, traktuje jak ksiezniczke, ojj jak dobrze ze nie trafilam na takiego dupka jak np. co tu siedza na kafe na babskim forum

Twój facet jest OK. a czy ty też taka jesteś? Byłabyś z nim, gdyby miał wypadek i był do końca życia sparaliżowany i trzeba by go podcierać? A gdyby stracił pracę? Robiłabyś mu piekło i miała go dość? fajnie, ze masz faceta w porządku, tylko czy on mógłby powiedzieć to samo o tobie?