Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

suknia dla mamy pary młodej

Polecane posty

Gość gość

Witajcie,postanowiłam rozpocząć ten temat bo w sylwestra moja córka wychodzi za mąż a ja kompletnie nie wiem w co się ubrać co się teraz ubiera ja nie mam pojęcia pomóżcie

Gość gość
jaką masz figurę, co chcesz zatuszować, ile masz lat, kolor włosów

Mamy pary młodej? Czyli, że dwoje Twoich dzieci bierze ze sobą ślub? To legalne?

Gość gość
kup se garsonkę spódnica,żakiet i pod spód jakaś bluzeczka

Gość gość
miało być chyba "panny młodej"

Gość gość
Tak zatytułowałam temat a pod spodem napisałam że moja córka wychodzi za mąż ,czytaj dokładnie:-)

Gość gość
Mam 52 lata jestem brunetką mam rozmiar 46 czekam na pomysły co mogła bym założyć na siebie i dobrze wyglądać zdaję sobie sprawę że jest to nie mały rozm dlatego proszę o podpowiedz

Gość gość
w vesto24.pl albo na allegro tez maja fajne sukienki i niedrogo ja mam tez duzy rozzmiari tam kupuje

proponuję hangar, namiot (minimum 8 osobowy) lub pokrowiec samochodowy - tylko taki na vana bo z osobówki będzie za mały :)

Gość gość
na allegro oni tez maja swoj sklep nazwa uzytkownika vesto24

Gość gość
Nie boisz się że jakiś bubel przyjdzie?Ja to muszę zmierzyć tak w ciemno nie kupię jestem z Krakowa a znasz jakieś sklepy gdzie dostanę coś na siebie bo galerię obchodziłam chyba wszystkie możliwe

Gość gość
gotowe garsonki w wiekszych rozmiarach sa nieststy ciotkowate,lepiej sukienkeskromna,ale z b dobrego materoału z rekawkiem ( zeby zatuszowac ramiona),no i w garsonce raczej za cieplo na tance, na to jakis bardzo ozdobny szal, ktory zasloni brzuszek, o ile go masz i ladny akcent - korale, wisior. Mozesz miec ciemna sukienke ale do tego bardzo kolorowy szal i np czerwone szpilki.

Gość gość
dokładnie, garsonki są dobre dla 70latek

Gość gość
mało inteligentna wypowiedz "hangar" i nie zabawna

Gość gość
to co w takim razie jeśli nie garsonki bo o nich myślałam piszecie że sukienki ale gdzie ja znajdę takie sukienki w moim rozmiarze

Gość Kasia44
Nie pytaj na forum.Przejdz po sklepach, tam są róznego rodzaju suknie; do wyboru i koloru, o różnych rozmiatach.Z pewnością są madre osoby które Ci doradzą.Możesz przymierzyć, zobaczysz sama jak wygladasz.Na Allegro nie radzę kupować, ładnie wygląda na fotce, potem przychodzi rozczarowanie, smutek i problem co z tym bublem zrobić? Dobrze Ci radzę.Życzę powodzenia.

Gość gość
poszukaj sukienek w sklepie internetowym ZALANDO ,mają duże rozmiary i super kiecki.przesyłka i zwroty za darmo

Gość gość
może baskinka?

Gość Mam swoje lata
Nie znoszę garsonek, to bylo dobre za komuny gdy nas ubierano na jedno kopyto.Zawsze na takie uroczystości ubieram się w elegancką suknie. Jest tego mnóstwo tylko żeby forsa była:D

Gość gość
jak jest Pani z Krakowa to może pomogę :) Jest taka duża hurtownia na ul. Gromadzkiej 46, moja ciotka (słusznych rozmiarów kobitka) zawsze tam kupuje ubrania na wesele. Jak się przeszłam z mamą po Długiej to większość kreacji w sklepach mają właśnie z tej hurtowni. Proszę się tylko nie zrażać wyglądem zewnętrznym budynku, bo to typowy hangar ;) Mają też stronę internetową, ale nie podam bo zaraz ktoś mnie oskarży o reklamę :P Hurtownia nazywa się Cypiss

Gość gość
dziękuje na pewno odwiedzę ten sklep ale jeśli połowa długiej ma te sukienki to ja jednak bym nie chciała wyglądać ja połowa gości na weselu nie mogę sobie na to pozwolić będę mamą pani młodej sama rozumiesz potrzebuje czegoś wyszukanego niepowtarzalnego

Gość gość
Też jestem przeciwna zakupom przez internet nie można przymierzyć , nie wiadomo co tak na prawdę przyjdzie . Ja też wolę po chodzić przymierzyć i zobaczyć .

Gość gość
Witam,jeśli szukasz czegoś nie powtarzalnego to polecam salony Evita szeroki wybór 3 salony w Krakowie i w każdym coś innego ja sama zakupiłam tam suknie na ślub mojego syna możesz wejść na stronę i popatrzeć co mają ale na stronie i tak nie ma wszystkiego pokazanego http://evita.com.pl powodzenia

Gość gość
też polecam zalando,

Gość gość
Ponad 2 lata temu bylem na weselu. Byla tam wdowa okolo 60 lat, ubrana w bardzo obcisle biale spodnie i kolorowa bluzka z duzym dekoltem. Ona bardzo mi sie podobala. Gdybym byl sam to napewno zajal bym sie nia.

Gość gość
Takze ubierz sie tak jak powyzej a bedziesz miala powodzenie jak tramwaj po trzeciej.

Gość gość
wszystko byle nie garsonka juz nawet spodnie z elegancka bluzka i zakietem obleca ;)

Gość gość
zawsze mozna odeslac towar...:) ja ostatnio kupilam w vesto24.pl oni maja tez swoje konto na alegro dwa razy juz odsylalam zakiet bo nie pasowal mi do spodenek... naprawde nie ma co panikowac przez internet tam pracuja tez ludzie a ja mam rozmiar 52 wiec ciezko mi jestw sklepie dostac cosik

Gość gość
na ja swieta sie blizaja i juz mamy reklamy internetowe:)

Gość gość
wkurzaja mnie te reklamy internetowe [przyjemnie ale skad kasy nabrac