Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Uparłam się na syna Filipa, mąż mówi, że takie pedalskie. Teraz szukam imion które nie są "pedalskie" - takie twarde. Też macie takie skojarzenia. Macie poparte przykładami wśród znajomych-piszcie o swoich doświadczeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 filip to teraz co drugi chłopak jest:P wg mnie męskie to np Wiktor Igor Robert Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Dzięki, a mój chłop właśnie twierdzi, ze Robert i Igor to takie twarde. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Mało męskie to: Gracjan! Masakra.... współczuje takiemu dziecku. Tylko z p e d a ł e m mi sie kojarzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 gracjan dorian fabian masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Rafał, Bartek, Krzysztof, Marek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Mało męskie to: Filip, Alan, Natan, Nataniel, Emil (chyba przede wszystkim), Kamil, Maciek, Michał.. Twarde to na pewno: Konrad, Robert, Marek, Marcin, Rafał, Igor, Marcel... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Marcel twarde imię :D :D :D tak chyba jak na gogusia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Mikołaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 według mnie fajne męskie imiona, które dobrze brzmią i dla dziecka i dla dorosłego faceta to Michał Tomasz Szymon Wojtek Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cztery z plusem Napisano Listopad 7, 2013 Filip to fatalne imię :D Dla małego chlopca słodkie ale dla mężczyzny głupawe. Mam męża Filipa i jedyny plus tego imienia to to że się go nie zdrabnia w zaden sposób bo wtedy brzmi jeszcze glupiej wiec ma tylko jedną formę- Filip. Poza tym jest śmieszne :D Co do imion dla chlopców to ja bym swojemu dała na imię Kajetan, ale ja mam specyficzny gust ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 wsystkie z litera R :) no procz Cypriana i Floriana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Gabriel też ma r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Oliwier tez ma R :) twarde imiona to henryk, robert, arnold, ronald, andrzej. Ladne jest Krzysztof. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 mracel i gracjan to wyjątkowo mało męskie imiona, nadają się jedynie dla chłopczyka, podobnie jka filip, natan, alan, olaf, oskar,brajan męskie imiona to Hubert, Rafał,Piotr, Łukasz,Igor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Jejku, jak dla mnie małomęskie to imię Lilian :D albo Florian albo Marcel a ostatnie też ma R w swojej budowie. Filip to co prawda delikatniejsze imię niż Patryk czy Robert ale jest ok i w żadnym wypadku nie pedalskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 Filip to konik polny z pszczółki maji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2013 mało męskie to dla mnie Gracjan Marcel Dorian Filip jest ok ale faktycznie bardzo popularne może Igor, Bruno, Borys, Bartek, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2018 Michał, Fabian, Kamil, Mikołaj, Kacper, Adrian, Tymon, Marcel, Oliwier i Gabriel sa bardzo miekkie. Meskie imiona: Ziemowit, Mieszko, Sambor, Wojmir, Gniewomir. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2018 Gerard twarde i męskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2018 Męskie to dla mnie przede wszystkim Hubert, Szymon, Konrad, Borys, Robert, Norbert. Niemęskie - Kamil, Emil, Dorian, Ariel (miałam takiego kolegę na roku), Gracjan, Fabian. Filip chociaż miękkie to jeszcze ujdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2018 Dla mnie pedalskie (mało męskie, kastrujące, niepoważne) imiona to: Kacper, Filip, Jacek, Gracjan, Fabian, Alan, Natan, Oskar, Marcel, Kewin i zdrobnienia Jurek, Irek, Witek, Mirek, Sławek, Wojtek. Ale to wszystko kwestia subiektywnych odczuć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Zgodze sie, ze rowniez Alan i Natan sa do niczego. Meskie jest Zbigniew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Borys mi sie kojarzy z wielkim chlopem ruskim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Mi znowu Bruno kojarzy sie z hitlerowcem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 27, 2018 Dominik, dla mnie takie zniewieściałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Wole polskiego Domarada (Domasza) od Dominika. Takie same skroty, ale imie bardziej meskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość de weerd Napisano Październik 3, 2018 Glupie ludzie. Dajcie dzieciom imiona ktore pasuja do waszych nazwisk i kraju zanieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Zdzistryj, Skaziczest, Bdzigost, Huniemir, Pęcław, Kociebor, Zdzierad, Wszesuł, Nażyr, Męcisław... każde z nich brzmi jakby ktoś dziecku chciał krzywdę zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 1:48 Ty warszawianka zwana magda, a przeczytalas z jakiego tematu masz sie trollu nasmiewac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach