Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancia21

nie wiem czy się zgodzić

Polecane posty

Gość przede wszystkim gratuluję
nie no, facet nie wygląda na jakiegoś erotomana ;)

Gość lancia21
już kilka kilkudniowych wyjazdów było ale w większym gronie, byliśmy dwa razy nad morzem ale to z naszą paczką znajomych i raz z jego rodziną więc nie mieliśmy wiele okazji żeby spędzić trochę czasu sam na sam

Gość gość
pytałam o imiona bo czuję się tak jakbym czytała wywody nowej dziewczyny swojego byłego, który jest bardzo niedobrym człowiekiem ale bardzo dobrze umie to ukrywać i tyle :)

Gość lancia21
a no ma na imię Patryk tyle chyba mogę zdradzić :)

Gość harmoniagrzechów
a no to jakieś doświadczenia już masz jeśli chodzi o wyjazdy :). Dobrze sie zastanów- bo rozebrać się i uprawiać seks jest łatwo. Sęk w tym żebyś potem nie żałowała :)

Gość gość
jeśli z tym imieniem to prawda i jeśli jesteście z Warszawy to dobrze. Ja jestem z Poznania ale mniejsza o to.. dobrze że to powiedziałaś bo widzisz jeśli okazałoby się, że jest inaczej i on mógłby być moim byłym miałabyś bardzo zaznaczam bardzo ciężkie życie z nim.

Gość lancia21
no tak masz rację ta część jest łatwa tylko potem mogą być konsekwencje. muszę to przemyśleć

Gość lancia21
hmm a może zróbmy tak podaj datę urodzenia (dzien miesiąc) swojego byłego bo on kiedyś mieszkał w Poznaniu

Gość gość
moge podać :) ale nie widzę potrzeby bo on nie ma na imię Patryk i dalej mieszka w Poznaniu :)

Gość lancia21
a no to na pewno nie on ale dzięki za chęci po prostu trochę się wystraszyłam i wolałam upewnić bo wiadomo strzeżonego Pan Bóg strzeże :))

Gość gość
dokładnie. A wiele rzeczy mi się tu zgadzało. A powiem tak- chłopak ten potraktował mnie jak ostatniego śmiecia. A teraz w nagrodę znalazł nową miłość i szczerze mówiąc nie życzę źle nikomu ale jak to przeczytałam to prawie się popłakałam. Nie wiem czemu.. po protu mam przeczucie że swoją nową dziewczyną traktuje dobrze a ja byłam jego workiem treningowym. I boli mnie to aż do takiego stopnia, że jak sobie pomyślę jak dobrze po tym wszystkim bawi sie z kimś innym i jest szczęśliwy a ja dalej siedze i rycze jak bóbr to jakoś wspomnienia powodują że łzy same do oczy napływają.. Na dodatek koleś to manipulant i potrafi nieźle nakłamać.

Gość lancia21
naprawdę bardzo ci współczuję z tego powodu :( byliście długo razem? kurcze na pewno nie jest ci lekko, mam nadzieję że dajesz radę i mogę tylko życzyć ci abyś znalazła chłopaka który będzie cię szanował i prawdziwie kochał

Gość gość
dzięki ale jakoś wątpie że komuś uda się mnie pokochać. Nie, na szczęście nie długo ale zdążył bardzo namieszać w moim sercu i na nieszczęście w mojej psychice i zdrowiu. A bardzo ciężko wyjśc ze stanu w którym nienawidzisz siebie i obwiniasz siebie za to wszystko. Dlatego ostrzegam wszystkich aby uważali na takich egoistów, manipulantów i chamów.

Gość lancia21
nadzieję trzeba mieć zawsze. wiem, że łatwo mówić ale spróbować warto. Mój jest wolontariuszem więc egoistą nie jest ale rozumiem cię i pewnie na twoim miejscu też bym się tak zachowywała.

Gość gość
a ja Ci w takim razie mogę tylko pozazdrościć fajnego faceta :D no i życzyć abyście mieli spokojne i szczęśliwe życie :)

Gość lancia21
dziękuję i również życzę ci wszystkiego dobrego :)

Gość gość
:) a jeśli mogę Ci coś jeszcze doradzić żebyś to Ty była pewna że facet jest w porządku to.. wiem że to trochę głupie i szalone ale najlepiej wtedy porozmawiać z dziewczyną, z którą się spotykał przed Tobą. Tak nawiasem szkoda, że nowa dziewczyna mojego byłego tego nie zrobiła. Dowiedziałaby sie bardzo dużo szczegółów o draniu :D + to jak wyraża się na temat "zaliczaniu panienek". Ze mną mu się nie udało ale wiem jakie ma zdanie na ten temat ( przez przypadek ) mimo że przede mną starał się udawać takiego szanującego kobiety i uczucia.

Gość alemilena
hahaha mega ubaw bo do mojego ukochanego byłego, który również jak poprzedniczka napisała potraktował okropnie ( mało powiedziane ) też pasuje taki opis. No z tym że imię sie nie zgadza :).

Gość gość
mam tak samo tylko imię i miejsce zamieszkania nie to. kurcze widać w całej Polsce tacy są:-p mam nadzieję że dziewczyna trafiła dobrze w przeciwieństwie do nas:)

Gość alemilena
no może chociaż jej się poszczęściło :)