Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancia21

POMOCY co robic

Polecane posty

Gość lancia21

Nie wiem czy powinnam dodać to w tej kategorii czy raczej w życiu uczuciowym ale wybrałam tę. Mam 20 lat i chłopaka w moim wieku. Jesteśmy razem od trzech miesięcy a znamy się od jedenastu m-cy. Oboje jesteśmy zdania, ze to poważny związek a jak wyjdzie nam to już zobaczymy ale mam co do tego faceta spore nadzieje usmiech.gif wcześniej nie byłam z nikim z własnej woli, po prostu nie chciałam wchodzić w związki i nie przeszkadzała mi samotność. Jednak gdy już mnie wzięło to na dobre usmiech.gif On był wcześniej w dwóch związkach. Oboje jeszcze z nikim nie spaliśmy. Ostatnio rozmawialiśmy i zapytałam co chciałby dostać z jakiejś tam ważnej dla nas okazji. Powiedział wtedy, że chciałby mnie. Chciałby ze mną uprawiać sex. Nie wiedziałam co odpowiedzieć, zaczęliśmy potem rozmawiać o sprawach intymnych, sporo się dowiedziałam o nim i o dziwo nie przeraziło mnie to, a nawet doprowadziło to do tego, że zaczęłam poważnie myśleć o jego zaproponowanym prezencie. Czasami razem jak się całujemy to dotykamy się, parę razy byliśmy oboje bez górnej części garderoby. Wiem, że może to wszystko sprawiać wrażenie, że jestem mało dojrzała, po prostu nie wiem co zrobić, on bardzo na mnie działa, podnieca mnie ciągle o nim myślę, hormony we mnie buzują, nie potrafię czasami mu się oprzeć, kusi mnie żeby się zgodzić. I to nie jest tak, że on mnie do czegoś zmusza często to on przerywa miłe chwile między nami gdy widzi i czuje że za bardzo się nakręcam, mówi że nie chce mnie skrzywdzić bo bardzo mnie kocha. Powiedział, że to musi być moja decyzja, ale widzę, że chciałby już spróbować, widzę jak na niego działam. Zastanawiam się tylko czy to nie za szybko, kocham go bardzo, nie jesteśmy już dziećmi, on pracuje i uczy się, jest odpowiedzialny i dojrzały, ja szukam pracy i też robię dodatkowo policealną szkołę. Problem leży w mojej głowie chyba. Nie jestem zbyt atrakcyjna, wciąż nie mogę uwierzyć że mógł mnie pokochać, mam też bardzo trudne relacje od dziecka z ojcem alkoholikiem który nie raz wyzywał mnie od najgorszych, od pań lekkich obyczajów chociaż nie miał powodów. Po prostu to tkwi w mojej głowie, do tego cała rodzina uważa(chociaż się o tym głośno nie rozmawia), że sex przedmałżeński to zło i taka dziewczyna jest "nieczysta", no i co by to było gdybym zaszła w ciąże. Sama mam czasem taki sposób myślenia jak moja rodzina. w lutym mamy razem wyjechać i spać razem(w pokoju nie chodzi mi teraz o sex ale może do czegoś przecież dojść). Po prostu nie wiem czy to normalne żeby ludzie po paru miesiącach ze sobą uprawiali sex, czy to źle o mnie nie świadczy że się zgodzę, nie chce być uważana za "łatwą", dodatkowo nie chcę żeby ktoś pomyślał ze poleciałam na to że jest bogaty (a ja pochodzę z biednej rodziny). Czytającym może to się uważać za śmieszne, przecież dzisiaj nastolatki sypiają ze sobą po kilku tygodniach czy nawet dniach. Ja po prosu nie mam z kim o tym porozmawiać, bo chłopak mnie do końca może nie zrozumieć jak to widzą po prostu kobiety, z mamą o tym nie porozmawiam bo ona ma problemy z ojcem i zresztą ma taki pogląd na te sprawy jak cała rodzina. Przepraszam, że musicie czytać moje żale po prostu nie wiem co zrobić bo chcę to dla niego zrobić, dać mu to co mam najcenniejsze i kocham go bardzo ale boje się jak to będzie wyglądało "z zewnątrz"

Gość Martixd21
nie patrz na innych, jesli go naprawde kochasz i wiesz ze on ciebie tez, wiesz ze to ten to nie wachaj sie. to jest Twoja decyzja i musisz zrobic tak by bylo dobrze . a to co jest miedzy Toba i nim nie powinno interesowac innych. to sa wasze sprawy...