Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość what the fuckk

moi rodzice to pasozyty

Polecane posty

Gość what the fuckk

wcale im sie zle nie zyje.zawsze wszystko dobrze ale jak mam troche wiecej pieniedzy to oni maja nagle´´pilne wydatki´´´.kilka lat temu remontowalam mieszkanie to nagle musieli kupic nowy junkers.teraz chce kupic auto a oni,ze taaak kupie sobie auto zamiast im dac czesc pieniedzy,bo niby tacy biedni.no to co?mam nigdy sobie nic nie kupic bo przeciez musze sie dzielic?zlosliwym od razu odpowiem-odeszlam z domu bardzo wczsnie i tulalam sie po wynajmowanych mieszkaniach.bywalo,ze na chleb nie mialam,bo musialam dac na czynsz.napisalam to,bo pewnie zaraz tu by ktos napisal,ze oni mi wszystko finasowali.

Gość gość
w czym masz problem bo nie bardzo rozumiem? Twoja kasa Twoje wydatki i potrzeby. Rób z nimi co sobie zechcesz. Starym się nie chwal tylko postaw przed faktem dokonanym- chcesz auto to se kup, potrzebujesz remontu to sobie zrób. Nie musisz im się spowiadać.

Gość gość
Pracujesz za granica ? Ja tak i jakby mogli toby mnie goła z polski puścili , po każdej wizycie tak mam . Powinnam walnąć sie w baniak i tobie tez to radzę :(