Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie wierzycc

jak dla mnie pytanie idiotyczne ale czy zmywacie wieczorem makijaz

Polecane posty

Gość gość
Znam takie co zmywaja twarz wacikiem woda miceralna lub mleczkien i tonikiem wtedy można ominąć pomalowane oczy. Znam takie z opowieści że się mężowi bez makijażu nie pokażą więc dlatego zasypiaja umalowane. Ja zmywam płynem a potem woda. Nie zasnelabym bez prysznica i w makijażu.

Gość gość
ja zmywam zawsze, kiedys po dyskotekach czasem mi się nie chciało ale zawsze rano zmywałam i cera była straszna - wypryski, szary kolor. Ale ze mną studiowały takie dwie dziewczyny, które mieszkały w akademiku z moją koleżanką i ona mówiła, że one właśnie nie zmywały tylko rano poprawiały, świeży robiły co jakieś 3 dni i niestety to było widać, młode dziewczyny (jak już pisałam to było na studiach) a twarz cała w jakichś strupach, te makijaże to jak jakieś maski, aż chciało się wziąć szpachelkę i to zetrzeć, dosłownie. Kilka razy widziałam je bez makijażu - o niebo lepiej wyglądały.

Gość gość
absolutnie TAK no chyba ze po imprezie ktora trwala do pozna to czasami nie

Gość gość
Ja miałam Taką koleżankę na studiach która malowała oczy bardzo mocno czarnym eyelinerem nigdy w życiu nie widziałam jej bez tego aż raz w życiu zobaczyłam nie poznałam dziewczyny tak całkowicie inaczej wyglądała ładniej młodziej

Gość gość
Krem do twarzy pod prysznic? I jeszcze do tego mleczko zmywające makijaż? Nie wiem ale chyba bałabym się zaryzykować...

Gość gość
Wy to wszystkie tu jak jeden mąż takie porządne i zawsze czyściutkie tylko jakaś wasza dawna koleżanka z akademika to był syfiarz nie z tej ziemi. Sztandarowa klasyka wpisów na kafe